Testar och provar mig fram.

 
Nu tar jag helg. Ska bara bli skönt att vara ledig. Det är ganska mycket på jobbet och det mesta har med allt nytt att göra. Denna dagen var ju inte helt problemfri heller. Men precis som under en lång tid nu så kände jag mig väldigt avspänd även denna dag joch det har jag nytta av när det är lite körigt på jobbet.
 
Mycket nytt gör ju att man behöver lära lite. På dom nya bussarna provar jag mig fram väldigt mycket. Jag fick även idag köra en av dom "flong" nya bussarna. Riktigt bra är dom tycker jag!   Nya finesser och vad man behöver tänka på när det gäller dom nya bussarna har jag svårt att läsa mig till mig till i någon bok. Istället så  testar och provar jag mig fram. Pillar lite på knappar, öppnar någon lucka och vrider på en kran. Sen får man se vad som händer. När man väl fattar så vet man precis sen. jag tror det själv i alla fall. 
 
 
 
Nu ska jag äta något. Jag vet att man inte ska vräka i sig mat mitt i natten, men jag har bara levt på någon frukt och en kexchoklad idag efter att jag hade käkat min lunch vid 12-tiden. Jag kan bara inte sova utan att ha fått något mer i "kistan".
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE