Vad vill jag med 2013?

Det är nyårsafton och jag sitter här och funderar lite bakåt, men också framåt. Vad vill jag med 2013? Det är naturligtvis svårt att säga och är det något jag har lärt mig av året 2012 så är det väl att allt inte alltid blir som man har tänkt sig. Förhoppningsvis har jag lärt mig massor av allla små misstag som jag har gjort under detta året. Det är just bara små misstag så på ett sätt är det inget att bry sig om, men jag vill inte att det fortsätter så. Jag vill nästa år göra om och göra rätt liksom. 
 
 När jag funderar över 2013 och vad jag kommer att kämpa med då så blir det ju såklart att man kommer att jobba på. Man vet ju aldrig vad som händer, men tittar man tre veckor framåt från nu så är det mycket jobb som gäller och det är bara att köra på  liksom. 
 
Något som jag den senaste tiden har funderat mycket på är min egen hälsa. Vi lever ju faktiskt i en tid där det finns möjligheter som aldrig har funnits tidigare i världshistorien att faktiskt helt förhindra cancer och även andra hemska sjukdomar. Vi känner säkert  alla någon som har drabbats av hjärtinfarkt, stroke eller cancer. Med dagens teknik och den kunskap som finns så kan man helt förhindra dessa sjukdomar innan dom ens uppstår.  Forskningen är så långt framme och det finns så mycket hjälp man kan få idag  så varför inte bara utnyttja det senaste för sin egen hälsas skull? Sånt här kostar naturligtvis massor med pengar, men om man får vara frisk och slippa hemska sjukdomar så spelar ju inte pengar någon roll alls.
 
 Här är ett bra program från RADIO1 som handlar mer om detta om vad man faktiskt kan göra. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE