Snart ska man jobba igen.

Jag sitter uppe lite väl länge om nätterna, men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. I morgon börjar jag arbeta igen. På ett sätt blir det skönt att komma tillbaka till vardagen igen för man blir så jäkla slö när man är mycket ledig. Fast samtidigt så sätter jag stort värde på ledigheten när jag får den. När den kommer så känns det ju alltid så bra och det vore konstigt om det inte gjorde det. 
 
Jag har nu tre ganska tuffa veckor framför mig. Tre veckor i rad av mycket jobb och långa dagar. Dessutom på dom flesta dagar upp ganska tidigt under tre veckor. Jag behöver inte riktigt än tänka på att gå upp tidigt. Hela denna helgen kan jag ha sovmorgon och även på nyårsafton. Men jag kommer inte att kunna fira det nya året. Andra år har jag varit fri från jobb och så. Jag har ofta varit ledig och jag har ju då kunnat fira nyår som alla andra. Ett år vet jag att jag körde nattbuss på nyårsnatten. Många tyckte synd om mig då och det var på den tiden då vi tog pengar så många dricksade mig då. Hela natten hörde jag orden: Här får du din stackare som får jobba denna natt. Jag minns att jag tänkte att mig är det ju inte synd om. Jag har ju lite mer betalt för att jag jobbar natten, storhelg och plus att jag också får dricks.
 
Jag har som sagt varit ganska fri från jobb och jag har kunnat skåla in dom nya åren tidigare. Jag skulle kunna göra detta i år också, men då får det bli alkoholfritt och sen också sängen direkt efter detta. Jag ska ju upp och köra på nyårsdagen redan klockan 06:00 på morgonen. Jag är ledig nyårsafton, men det blir som en vanlig ledig dag för mig. 
 
Från och med nyårdagen så fortsätter de för min del med massor av jobb och upp tidigt och så håller det på en och en halv vecka till. Det blir till att kämpa på ett tag nu framöver. 
 

LM
12 December, kl. 12:03 | Blogg;

Hej Danne! har en liten fråga.
Vad tycker du om Lady Gaga?? Är hon snygg?. både från förut fram till 2012, Vad tycker du om henne? :D

kram!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE