Rörigt med dessa jäkla pengar.

 Jag har haft en skön sovmorgon och även om jag gick och la mig sent i natt så har jag ju sovit ut nu i alla fall.
 
Jag sitter här pillar med min budget. Jag får ingen ordning alls på detta !! Pengar finns det gott om och mer kommer in i natt och sen vet jag att det blir en omgång till i nästa vecka också. Problemet känns inte så stort när det gälle  "cash". 
 
 
 
Det som är rörigt är att jag inte vet. Jag vet inte vad jag behöver eller vill köpa inför denna helgen. Jag vill spara en del, men samtididgt vet jag inte ens på ett ungefär hur mycket "cash" som kommer in den närmsta veckan och ungefär hur mycket jag kommer att spendera på typ nöje och julklappar dom närmaste dagarna. Det är egentligen inte pengar som är problemet så bekymmret är ganska "soft", men jag är ju en person som ändå vill ha en viss susning om vad jag kommer att spendera pengar på. Just nu känns det bara rörigt för jag vet faktiskt  inte vad jag behöver och vill egentligen. 
 
Det enklaste nu är att strunta i sparandet för en månad. Jag får liksom räkna bort det från min budget.  Det jag redan har sparat det har jag ju kvar liksom. Det jag kommer att kunna spara det är ju bara plus även om det nästan skulle vara noll på dom pengar som kommer in Jag tror ändå att det kommer att bli några tusenlappar till mitt sparande . Det viktiagste här i livet får ju aldrig bli sparadet av pengar. Man måste ju se till att man mår bra  också. Äta gott,  ha kul  och känna sig nöjd med det mesta. Sen är det ju aldrig fel om det ändå blir en slant över som jag kan lägga till sparndet för framtida planer. 
 
Får börja ta tag i denna dagen nu. När dagen är slut då har jag väl lite bättre ordning inne i min skalle i alla fall. Just nu snurrar det bara runt och jag vet inte vad jag vill eller nånting.
 
Ha en bra dag !
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE