Rocken och skalet.

Har ni några kläder eller typ andra saker som ofta får folk att snacka med er om just det ni visar upp? Det blir alltid så liksom. Det slår aldrig fel. Ni vet innan att folk kommer att säga något. Ofta positivt då såklart. Själv har jag två saker som så fort jag visar någon eller bara har det på mig eller framme så blir det babbel om detta direkt .
 
Det ena är en av mina rockar..
 
 
 
 
. Så fort jag har denna rocken på mig så får jag alltid kommentarer om hur fin den är eller vad kosta den. Många säger att också ska köpa en sån. Alla möjliga kommentarer får jag om just denna rocken. Det kanske är så att folk just lägger märke till den mer för att jag har den på mig. Jag brukar ju alltid gå i en vanlig jacka liksom och när jag sen tar något lite finare så blir det babbel direkt för man är kanske inte van att se mig i detta. 
 
 
En annan sak jag har är ett skal till min Iphone. Det är lite bling bling över detta och hur många som helst undrar över detta jävla plastskal. Så fort man plockar fram telefonen bland folk så är det alltid någon som säger något om min bling bling. Jag kanske ska ljuga ihop en historia om att skalet är som Rolex eller nåt. Det kostar typ 300 000 kronor och det är bara jag och en till som jag imnte nämner vid namn som har detta skal. Undra om någon skulle tro på detta? Man kanske ska köra ett sånt skämt på första april nästa år? Det finns säkert någon som går på detta och ska fram och känna på plasten.
 
 
 

Esther
12 December, kl. 14:53 | Blogg;

Snygg rock, vad kosta den?

Görel
12 December, kl. 11:50 | Blogg;

Vad har du för musiksmak :)? är det möjligtvis hippa-hoppa?:)

God Fortsättning och gott nytt år!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE