När händer det?

Sitter här och väntar på att det ska smälla eller nåt. Idag ska ju jorden! Undra hur många som seriöst tror att det kommer att hända just idag? 
 
 
Jag har som vanligt nu när jag är ledigt sovit länge. Blir lite avensjuk när vaknar till och kollar på tex Instagram. Där ser man folk som redan har varit på gymmet eller varit ute på en PW och man har varit igång ganska länge ser det ut som. En del har både hunnit vara där och kommit hem igen. Tänk va mycket duktiga människor finns. Det är iponerande för jag är inte ens i närheten av att orka gå upp före klockan 10:30 på förmiddagen. När det är så då är man såklart ännu längre ifrån att kunna tagga till gym eller dra ut på en PW under förmiddagen. ikväll ska jag ta mig bort till gymmet i alla fall. Det ska bli skönt att köra lite. 
 
 
Jag har gottat mig här med lite god mat. Det blev en ytterfilê med kokt potatis och brunsås. Man kan säga att jag fixar min egen lunch från min "favvorestaurang" för idag på lunchmenyn så är det egentligen  ytterfilê med pommes och bearnaisesås. Men jag är aldrig så sugen på en sådan lunch. Jag brukar käka fisk på fredagar, men idag hade dom lax och det är bland det värsta jag vet. Alla jag pratar med om detta säger att dom gillar lax. Jag har verkligen försökt tycka om det, men det går bara inte. Så jag gör min egen lunch liksom (fast jag inte lagar den själv) och jag tycker faktiskt att detta smakar riktigt bra.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE