Att vissa bara orkar bry sig?

 
Moralkärringar  är bland de värsta jag vet!  Hur orkar någon vara en?  Jag får ibland kommentarer från dessa och andra sura och bittra människor som man kanske inte alltid kan kalla för moralkärringar. Jag vet inte vad man ska kalla dom istället, men en del verkar vara rätt dumma i huvudet i alla fall.  Det känns ju som tar tar ganska mycket onödig energi. Vad får man ut av att vara en tråkig, sur och bitter människa? Det verkar inte speciellt smart. Jag tänkte sitta här och skriva lite fritt om vad jag har fått för typ av kommentarer och mail från sura, arga upprörda och säkert också bittra människor under detta året. Jag ska också ha lite åsikter om dom som skriver, och de som har skivits till mig. Man skriver saker till mig utan att egentligen tänka med hjärnan överhuvudtaget. Jag har inget intresse av att gå ut med vem det är jag vill bara visa på hur vissa har skrivit till mig. Vem som skriver massa skit, skiter jag i liksom! 
 
Denna grupp människor (moralkärringar) har jag såklart lite åsikter om. Jag tycker att jag med all rätt kan ha de eftersom dessa människor väljer ju att ha hur mycket åsikter som helst om mig personligen, min blogg och när det skrivs till mig så skriver dom ju oftast så otroligt mycket så man kan nästan tro att dom har börjat skriva en  bok eller nåt. Dom skriver ofta först ganska elaka saker om vad dom tycker om mig eller mina inlägg  som jag publicerar på min blogg. Sen lägger dom på vad som är moraliskt fel (enligt deras mening) och så avslutas det ibland med ett hot av något slag. Oftast handlar det om att man ska anmäla mig på något sätt. Bla bla bla bla bla, ungefär och lite till.
 
När jag då läser detta som dessa moralkärringar andra korkade människor skriver på min blogg så börjar jag ofta med att skratta väldigt mycket!!! Ibland så att jag viker mig och håller på att trilla av stolen. Det som skrivs tycker jag ofta saknar logik och det är inte mycket som håller ihop rent intellektuellt. Jag tänker också ofta att dessa människor kan ju inte ha mycket att göra. Dom måste ha ett extremt tråkigt liv och dom lever nog efter mycket regler om hur andra människor ska vara för att dom själva ska kunna vara glada och nöjda.  Man kan väl knappast ha mycket att göra om man orkar sitta och skriva ner hur mycket skitprat som helst  till  en människa som man inte känner eller  behöver bry sig om. Det kan ibland vara hur mycket som helst som skrivs och det verkar som dom alltid tror att jag kommer att bry mig och sen kanske göra precis som dom säger. Det verkar som dom tror att man bryr sig och tar åt sig mer om det skrivs en jävla massa i ett mail eller i mina kommentarfält. Dom tycker själva oftast att dom tar till hårda ord för det skriver dom själva att dom gör och man tror verkligen att jag läser allt som skrivs väldigt noga  och sen bryr mig.  Dom har ju också oftast hotat att gå vidare med det dom tycker om mig, min blogg och det jag skriver inlägg om.  Om man hotar med något så tror man väl då att jag ska bli typ så "skitnödig" så att jag kanske då slutar med mina vad dom tycker omoraliska inlägg. Hur orkar folk hålla på? Har man inget att göra år 2012, då ägnar man sig åt meningslöst "babbel" och skitprat och sen hotar man att gå vidare med det man tycker. Det känns som vissa borde skaffa sig något roligare att göra. Eller bara lära sig att slappa lite mer...
 
 När jag får kommentarer eller mail från moralkärringar och andra sura "nötter" så blir det ofta bara fler inlägg från mig på samma tema. Att skriva moralkärringsaktigt till mig blir lite som att hälla bensin på en eldsvåda. Eller man kanske ska säga bjuda en blondin på champagne (så är det väl alltid någon som kommer att tycka en jäkla massa om den formuleringen). Jag lägger kort sagt bara upp fler inlägg när någon moralkärring tycker att jag ska sluta med de jag håller på med. Dessutom ser man ju att bloggläsarantalet ökar samtidigt som moralkärringarna skriver massor av meningslöst "babbel" till mig. Några saker  verkar vissa inte fatta:  Det är min blogg och jag gör vad jag vill och jag gör aldrig något  som jag inte får göra. Att hota mig och tala om att ni tex  ska prata med min arbetsgivare (som så många har "gapat" om) det är lika meningslöst som att ringa en korvkiosk i Örebro och klaga på Dannebloggen. Det händer liksom ingenting eftersom jag inte gör något som man inte får. Det som förvånar mig är att det fortfarande finns folk år 2012/snart 2013 som inte fattar detta. 
 
 
 
 
 
 Vad har jag då fått skrivit till mig under året?
 
Jag minns en person som skrev till mig om ett videoinlägg som jag gjorde. Jag vill här "bjussa" lite på mig själv, visa att jag kanske inte vill ta livet eller mig själv på så stort allvar. Jag är inte så bra på detta, men jag gjorde ett inlägg i alla fall där jag pratade om vikten av att visa framfötterna.  Jag tyckte att det var ganska roligt. Men det fanns såklart en människa (en hon) som skrev till mig och gjorde en lång utläggning om bakterier och baciller som kommer från mina barfota fötter.
 
 
 Denna människa kunde ha skrivit en hel faktabok om detta. Dessutom förklarde hon ju också att hon som skattebetalare inte ville att kommunala bussar användes som lekstuga. Denna människa avslutade ju såklart också med att hon skulle gå vidare med detta till min chef på företaget där jag jobbar. Jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt och direkt efter så blev det mer inlägg  om mina bara fötter och sen räckte detta för att tända några fler "duktiga" människor som blev väldigt arga och då skriver dom ungefär likadant till mig. Bla bla blä....
 
Tänk vad lite vissa måste ha att göra som orkar sura över denna ganska oskyldiga videoblogg eller några bilder på en barfota fot.  Jag skulle tycka att det vore ganska kul om någon av mina chefer tog in mig på sitt rum och pratade allvar med mig om min Danneblogg. Jag kan säga direkt att jag skulle verkligen gilla att få sitta och tex diskutera mina barfota fötter och annat som finns på Dannebloggen med någon av alla mina chefer på jobbet, men jag är ganska säker på att detta aldrig kommer att hända för år 2012 finns det liksom ingen som bryr sig. Dom enda som bryr sig är några sura och bittra människor som bara måste gnälla.
 
För det första så gör jag ju inget som jag inte får göra. Blogga får ju även bussförare göra.  Dessutom så tror jag inte att mina chefer riktigt har tid att bry sig om min blogg. Dom har  fullt upp att sköta allt som faktiskt har med deras jobb att göra. Ärligt talat så tror jag inte dom bryr sig om en liten busschaffis blogg. Jag vet att dom defentivt  fullständigt struntar i mina jävla fötter !! 
 
 En annan sur, grinig och säkert väldigt tråkig person skrev till mig under en vecka då jag var hemma pga sjukdom. Jag hade feber och samtidig väldigt ont i magen. Jag var matt och man orkade typ ingenting mer än att möjligtvis sitta framför datorn. Jag var sjuk helt enkelt. Denna människa skrev till mig och sa att jag måste ha en väldigt dålig arbetsmoral för kan man blogga så kan man köra buss. Jag struntade i vad han sa, men han fortsatte med den ena kommentaren efter den andra och det var ungefär samma jävla tjat varje gång. "Sitt inte där och blogga för då kan du ta dig till jobbet och köra". "Kan man blogga så kan man köra buss" Så där höll han på i 5 kommentarer till, men jag brydde mig inte då heller. Jag blev frisk samma vecka. Jag fortsatte att bara strunta i denna människan som verkade ganska knäpp i huvudet. När jag sen blev frisk så skrev jag i min blogg att nu har jag varit och tränat, handlat och att det hade varit full fart hela dagen. Då skrev den där dumma människan något igen om varför jag inte jobbar och att han skulle tala om för min chef att han har sett att jag grejar med allt möjligt fast jag är sjukskriven.
 
Det var såhär att jag hade min ordinarie ledighet den helgen som detta gällde. Jag hade blivit frisk och hade sagt till min chef att jag kommer tillbaka på måndag och kör för jag känner mig helt enkelt bra igen.  Men denna sura bittra människa som "gapade" över att jag inte ens skulle kunna blogga om jag är sjuk han ville gå till min arbetsplats och berätta att jag inte hade varit sjuk. Det var ju så han skrev i alla fall.  Jag hade även här tyckt att det hade varit ganska kul om han hade gjort detta som han sa att han skulle göra. Jag skrev tillslut  som svar till denna människa att om du känner någon "värk i hjärtat" över att jag har blivit frisk lagom till mina lediga dagar så får du väl göra vad fan du vill med de du tror att du vet!!!. Han slutade direkt sen att skriva till mig och jag hörde naturligtvis inget på jobbet heller, men han skulle "gapa" med massor av kommentarer innan han förmmodligen fatta att jag skiter i vad ha säger och tycker och att de han håller på med faktiskt är totalt   meningslöst. Man tror inte riktigt att sådana här människor existerar år 2012, men det gör dom tydligen. Vilket tråkigt liv en del måste ha. Det är nästan så man spyr trots att man är frisk. Det finns fler än detta och jag blir bara trött när jag tänker på de, men jag skiter lika mycket i de egentligen. Ibland undrar man ändå om folk har några hjärnceller överhuvudtaget.   
 
Jag publicerar ju inte alla kommentarer som jag får, det är ju allmänt känt och jag får en del kritik för detta. Anledningen är att  en del saker vill jag inte publicera för det är bara massa skit  och då ska det ju behandlas som skit. Det går ju inte att spola bort dessa kommenater, men man kan ta bort dom. Ungefär som man gör med skit, fast då spolar man istället. 
 
 
En person skrev till mig i samband med att jag inte hade publicerat några av hans kommentarer. Håll i er nu för detta  är verkligen helt sjukt och saknar allt av tänkbar logik. Han hotade med att om jag inte börjar publicera hans kommentarer så ska han starta en blogg vid sidan om min där alla som inte får sina kommentarer publicerade på min blogg  (Dannebloggen) ska få detta på hans. Han frågade också om jag verkligen vill att detta skulle hända eftersom jag inte publicerar alla kommentarer som jag får. 
 
 Ärligt talat! Hur ska han lyckas med detta i praktiken? För det första, alla som inte får sina kommentarer publicerade på min blogg måste ju veta då att man kan skriva dessa kommentarer på hans blogg. Hur ska någon få veta detta att man kan få icke publicerade kommentarer på Dannebloggen publicerade på en annan blogg? Hur ska han som har bloggen vid sidan om min blogg veta vilka kommentarer jag får som inte blir publicerade på min blogg?  Dessutom måste ju alla dessa människor som inte får sina kommenater publicerade hos mig gå in och skriva samma kommentar en gång till på den här mannens  blogg vid sidan om min. Jag tror inte riktigt att det han hotade mig med kommer att funka om man säger så. Undra om han ens försökte starta en blogg och driva den som han sa att han skulle göra? Vilka människor det finns!! Man tror ibland att det inte är sant, men det är det verkligen. HA HA HA HA HA !!!!
 
 En annan person som måste ha levt i en egen värld hotade mig för ett tag sen med advokat. Det var några bilder jag hade lagt upp på min blogg och denna person ville då ta tillfället i akt och försöka få mig "skitnödig". Jag kommer inte exakt ihåg vad de var för bilder, men det var inga bilder som var olagliga att ha där i alla fall. Det var heller inga bilder på någon annan person. Den här personen skrev i alla fall att om jag inte tar bort bilderna omgående så kommer han att bli tvungen att kontakta sin advokat som sen kommer att ringa upp mig. Jag skratta åt detta i typ flera timmar samtidigt som jag tänkte att detta måste ju vara någon löjlig människa som tror att han är något som han inte är och så har han väl sett lite för många dåliga filmer eller nåt. Jag tog såklart inte bort några bilder och inte har någon advokat hört av sig heller. Detta var bara en löjlig människa som leker att han har en egen advokat.. Jag minns inte riktigt, men det kan ha varit första april som den där människan skrev till mig om advokat och bla bla bla. Jag tror det var så, eller inte. HA HA HA !! Tänk va långt ifrån verkligheten vissa människor lever när man sitter och hotar med att en advokat kommer att ringa upp  om inte Bla bla blä..... Undra om han menade detta på allvar eller ville han kanske bara se om jag liksom gick på det. 
 
 
Fler exempel!  När jag verkligen märkte av hur  tråkiga vissa människor kan vara  det var när jag var helt inne i denna fantastiska serie Glamourama. Jag la upp kanske 10 avsnitt under en kort period och såklart fanns det personer som tyckte att detta var något som jag omedelbart skulle sluta med för det var typ kränkande eller nåt.
 Jag har inga problem med att stå för att jag gillar att se tjejer som lever det goda livet, dricker skumpa, är väldigt roliga och jobbar hårt. Vill man inte kolla på detta behöver man ju inte trycka på play liksom.
 
 
 
 
 Det fanns en del som jag fick kritik för under året som har varit. Detta var några exempel, men det finns säkert mycket mer. Jag kommer inte ihåg allt och jag bryr mig inte heller. Det verkar ju som dessa personer bara är tråkiga och fulla med principer om hur andra måste vara enligt deras sätt att se på det och sådana människor vill i alla fall jag hålla mig långt borta från.  Man kan ju fråga sig om dessa människor som lever med så mycket regler om hur andra måste vara för att dom själva ska känna sig nöjda och glada lever efter andras regler om hur andra tycker att dom ska vara? Självklart gör dom inte detta, det har jag svårt att tro. Ingen människa kan väl göra alla nöjda och glada. Det jag ibland visar på min blogg det är ett försök att "bjussa" lite på mig själv och visa på självironi. Jag vill inte ta mig själv och hela livet på för stort allvar. Allt blir ju lätt så tråkigt då. Jag tycker många av alla dessa moralkärringar som "gapar" här inne på min blogg verkar vara personer som tar sig själva och livet på stort allvar. Varför inte "tagga" ner lite och ha lite kul. Spänn av liksom. Vissa kan defentivt inte ha så mycket att göra när dom verkar ägna så mycket tid åt att tala om för andra vad som är rätt och riktigt. 
 
 
 
 
 
 
 

N.
12 December, kl. 02:49 | Blogg;

Jag kan nästan inte tro att det är sant att du får kritik överhuvudtaget. Du är ju en helt vanlig människa i en liten svensk småstad som skriver om sig själv på ett sätt som många säkert kan relatera till. Du har helt rätt inställning till personerna som skriver till dig. Lyssna på de som kommer med positiv energi och släng resten i papperskorgen. Det finns inget mer att säga om dem. De är inte värda slitaget det innebär på tangentbordet att skriva om dem. Vad som förtjänar desto mer är dig och din blogg. All lycka och välgång till dig! - Ett fan.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE