Man behöver inte titta ut genom fönstret.

God förmiddag !
 
Det räcker att slå på datorn och kolla runt lite på olika sidor så får man veta att de har avrit snöstorm. "Alla" skriver och tar bilder. Man behöver inte ens kolla ut genom fönstret längre. 
 
 
Får se när jag lyckas vakna till idag. Just nu sitter jag här och halvsover lite, men snart blir det säkert lite fart på mig. Får se vad man hittar på då? Det blir väl att jag hämtar lite mat igen i alla fall. Jag skummade på ett kommentar som jag fick under natten eller denna morgonen. Någon tyckte att jag borde växa upp och lära mig laga min egen mat.Varför skulle jag göra de??? Att  växa upp verkar bara vara tråkigt och laga mat är defentivt jävligt tråkigt. Sen kan man ju vända på de och säga att det är väl mer vuxet att ha gott om cash så att man har råd med marginal att köpa mat ute som andra fixar än att stå här hemma och slita mad matlagningen. Det är ju betydligt mer vuxet att ha en så stabil ekonomi så man kan betala för de man tycker är skittråkigt att göra själv. Men vem bvill bli riktigt vuxen. När någon säger till mig att jag ska växa upp och inte göra som jag gör så är deras alternativ alltid något som känns så jävla tråkigt. 
 
Nu ska snart vara lite barnslig igen och gå ut och hämta mat. För laga den själv det vill jag inte göra och då slipper jag ju.
 
 
Ha en tervlig dag !
 
 





Calle
12 December, kl. 16:04 | Blogg;

Om du nu bestämt dig för att inte laga någon mat hemma, varför håller på du då på och gnälla om att "det är jobbigt att behöva gå ut och hämta mat varje dag"?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE