Middag-Kyla-Thailand

Det blev lite mat ute ikväll. Fast jag satt såklart inne. Jag tog ganska god tid på mig så jag kunde njuta av maten ordentligt.  Fläskfilé med Bearnaisesås och Pommes. Jag unnade mig även en Banana Split. Skönt att bara koppla av lite. Unna sig något annat än den vanliga lunchen. Sanningen är väl den att idag fanns det inget av dagens  lunch som jag var sugen på. Tar man de jag nu tog istället så blir det förhållandevis ganska billigt. I normala fall när jag käkar något från menyn som inte är lunch, typ såhär under en sen eftermiddag kväll så brukar det ju gå på närmare 200 kronor och ibland mer. Denna mat plus dessert hamnade  strax under 150 kronor om jag inte minns helt fel. Så förhållandevis så var detta ett billigt alternativ när jag käkar ute en sen eftermiddag och kväll. 
 
 
 
 Jäklar vad kallt det är ute och då är det väl ändå "bara" 8 minusgrader nu. Tänk när det blir 15 -20 minus, eller kanske mer. Fy fasen!!! Jag gick snabbt genom stan till restaurangen och när jag kom ut därifrån igen så gick det i rask takt hem igen. Fy fasen för vinter och kyla !!! Det värsta är ju att de säkert kommer att bli ännu kallare framöver. Dessutom  kommer det att komma mer snö och samtidigt blåsa storm.
 
Risken finns att man vill resa bort igen. Typ Thailand, "DÄR SNÖN ALDRIG FALLER" Tänkte skriva: "DÄR ROSOR ALDRIG DÖR" Fast de passade väl inte riktigt in när man snackar Thailand?
 
 
 
Det vore inte fel att åka. Fast ser man det på ett annat sätt så är det väldigt fel att åka. Det finns ju så mycket annat som jag vill och jag kan inte göra allt ju. Man måste välja och i Thailand har jag varit 2 gånger. Vissa saker  som jag lika mycket vill göra har jag inte ens gjort 1 gång. Så även om det inte vore fel med en tur till Thailand igen så känns det ändå inte rätt...  
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE