Jag är så nöjd med mycket.

Det börjar bli dags att försöka sova igen. Jag sitter här och tittar ut genm fönstret. Det snöar lite grann, det märks knappt. I morgon kan det bli tufft och köra? Det beror mycket på vädret ju och hur väglaget då blir.
 
Jag är ändå inte orolig. Jag tycker själv att jag under en längre tid har hanterat många situationer på ett bra sätt. I flera situationer där det kan vara  lätt att stressa upp sig har jag varit väldigt lugn och avspänd. Det beror ju såklart på en medvetenhet om att det i många lägen är det bästa att vara i ett avspänt och lugnt tillstånd. Jag har så många gånger i mitt liv fått det bekräftat och personer som jag ser upp till och beundrar  är ofta  på ett naturligt sätt är väldigt avspända. Avspändheten behöver inte vara den direkta orsaken till att jag beundrar och ser upp till en person, men den finns där hos dom flesta personer av dom som jag har som förebilder.
 
Mycket känns bra för mig just nu .
 
Jag är så nöjd att jag knappt känner av att jag kliver upp tidigt på morgonen längre. För inte alls längesen så var jag helt slut när jag kom hem efter en arbetsdag. Gå upp klockan 03:30 och sen vara vaken till nu det var ingen lätt "match" förut. Men nu känns det hur lätt som helst och jag är så glad för detta! Det är ju så de ska vara att jobba. Man ska kunna jobba och sen ska man inte behöva ligga och sova på sin fritid bara för att man jobbar heltid som gör att man blir helt slut. Det finns ju så mycket annat att göra och man ska väl inte sova bort livet? Sen när jag har chansen att sova ut på morgonen så gör jag ju detta, men ofta har jag ju ändå mycket tid över där jag kan göra annat. Lägger man sig vid midnatt och kliver upp typ klockan 09:00 eller 10:00 så har man ju sovit minst 8 timmar den natten och då känns det bra sen.
 
Träningen gör sitt också och idag var det så roligt för jag fick lite beröm för att jag tränar regelbundet.  Det händer ibland, men man skulle nog behöva höra detta mer. Fast man kan ju ge sig själv beröm också. Det funkar bra. Ibalnd gör man precis allt man kan och allt blir bara så rätt, men ingen ser eller berömmer detta. Då är det tror jag jäkligt viktigt att man just kan berömma sig själv. Det stärker ens inre och jag tycker att det blir lättare att hålla sig glad och lycklig. Jag är så nöjd nu med mycket av de jag har i mitt liv och det tänker jag fortsätta vara. Träningen, god mat, glädjen inom mig, att jag är lycklig, vännerna, syskonen, lugnet jag känner, naturlig avspändhet och att jag har en stabil ekonomi som kan jag kan få ännu bättre. Detta och mycket mer finns de som jag är så glad att jag har och känner. 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE