Helgen är över och nästa vecka kommer.

Det har varit en bra söndag och jag fick gjort de där så jag ville fixa igår. Det blev väl lite mer också. Vardagligt fix går ganska fort att bli färdig med om man bara sätter fart. Skönt har det varit med en ledig helg och de kommer många fler till på rad. 
 
Nästa helg är jag också ledig då såklart. Samtidigt börjar det nya gälla. Ny tidtabell, nytt schema och det finns massor med annat nytt. Jag är ju ledig när det ska dra igång just den första dagen, så måndag 10 december då smäller allt det nya som sen ska gälla igång för min del. Den senaste tiden har jag fått reda på något lite varje dag av det som kommer att ske i det nya. Spännade ska det bli och se om allt nytt verkligen kommer att funka ute i verkligheten som det är tänkt. 
 
Men först ska man köra en vecka till på det gamla. Upp tidigt, köra halva pass med linje 65 varje dag. Den andra halvan kan variera lite från dag till dag. Jag kommer hem tidigt varje dag Frågan är hur pigg jag kommer att vara då? Jag hoppas att jag tar tag i träningen och bara fortsätter så bra, och gärna bättre som jag har gjort nu i ca 2 veckor. Det bli mer av de vardagliga fixet, det är min sopvecka och jag kommer att käka mycket god mat. Samtidgt får jag inte glömma och slappa och bara ta hand om mig. Att göra ingenting är grymt skönt ibland också. Det kan vara ungefär samma känsla som att sitta i framsätet på en bil. Man kör inte själv utan man bara åker med och så är det helt kolsvart ute och man sitter i bilen och gör just ingenting. 
 
Nu ska jag sova, innan detta inlägget blir för djupt och kanske också helt obegripligt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE