Har fått upp lite fart nu.

Det var tungt innan att ta sig bort till gymmet förut. jag gick här hemma och gick i genom allt man kan tänka sig inne i mitt huvud. Klockan är mycket, jag orkar inte,  jag kör  i morgon istället. Eller: Jag måste packa väskan, det tar dit att gå dit och allt sånt annat som kan tänkas vara en bortförklaring satt jag här och funderade på. Tillslut så bestämde jag mig bara för att gå bort ändå. 
 
 Jag packade min väska och kämpade mig bort till gymmet. När man "taggar" bort trots att man har tänkt tusen olika tankar om att man inte vill träna ikväll så känns det som att även om passet skulle gå skit så har man kämpat på bra eftersom man har tänkt så många negativa tankar innan träningen.
 
Det paradoxala är att allt gick väldigt bra. Klart bästa passet på länge! Bra fart på mig  och inget kändes jobbigt så jag körde lite längre än vad jag brukar. Jag hade nog kunnat köra på hela kvällen fram till stängning (kl 23:00).  Jag hoppas nu att jag håller detta när jag just ikväll kände att jag har fått upp lite fart i kroppen igen. 
 
Nu är jag lite där jag vill vara. Jag har ju kämpat på i några veckor för att komma igång och  känna i kroppen att jag faktiskt tränar regelbundet.  Bra fart i kroppen  liksom. Känns riktigt bra nu !! Ska jag fan hålla detta också så blir allt bara ännu bättre. Skön "feeling" ikväll. 
 
 
 
Äntligen svarade kroppen på ett positivt sätt och det enda som var jobbigt det var timmarna innan jag skulle gå bort till gymmet, men det är ju skitsamma.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE