Dom flesta av oss jobbade

Nu är julen över och jag har haft några mysiga timmar med mina nära. Alla utom brorsan jobbde  mer eller mindre denna julafton.  Pappas fru jobbade och kom hem ungefär samtidigt som jag anlände. Syrran var och jobbade så henne träffade jag sent denna  kvällen. Fast hon hade tidigare på dagen firat jul med pappa och brorsan. Jag var då inte där för då jobbade jag. Pappa drog iväg för att vara tomte hos en familj. Lite jobb där också kan man säga.  Han kom tillbaka sen och då hade också syrran anlänt från jobb. Vi var väl alla samlade samtidigt klockan 22:00 på kvällen tror jag.
 
Det har varit en bra jul och jag är nöjd med allt. Mer än detta behöver det faktiskt inte vara. 
Kul att vara med om en lite flexibel jul liksom. Jag jobbar, dom börjar, jag anländer och syrran har dragit. Dessutom ska pappa iväg för att vara tomte för att sen kom tillbaka lagom till att syrran snart kommer hem.
Sen öppnar vi julklappar. Jag ger bort pengar till mina syskon som jag sen typ får tillbaka av pappa. Mina syskon ger mig julklappar som man kan säga att dom får pengar av mig för att dom köpte. Julen är underbar och även lite logisk, eller kanske konstig. Jag ger bort något och får tillbaka något annat. Jag får något som jag egentligen själv betalar för, men jag vet det inte innan. 
 
Missförstå mig inte nu. Jag är glad för allt jag fick och jag gillade denna julafton. Det är ju roligt när alla kan träffas samtididgt för en gångs skull. Fast jag kan inte sluta fascineras över att man byter lite med varann när det kommer till julklappar. Jag ger bort pengar och får tillbaka dom igen, fast inte av dom jag ger bort pengar till. Där betalar jag de jag får av dom som har fått pengar av mig. Man blir väldigt snurrig om man fortsätter att fundera kring detta. så det ska jag inte göra mer i natt.
 
 
 
 
 
 
Lite julklappar blev det också från mina nära. 
 
Hoppas att ni alla har haft en bra julafton. Ha nu en riktigt god forstättning.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE