Det smattrar utanför mitt fönster.

Jag sitter här och hör hur det smattrar utanför mitt fönster. Det regnar lite nu och det innbär väl att det kan bli blask av detta, eller  värsta fall så fryser detta på och då blir det halt. Kör försiktigt säger jag oavsett hur det blir för det ska man alltid tänka på om man ska ut i trafiken.
 
Arkivbild...
 
Jag fick lite ordning på mina papper och nu har jag en pärm som jag ska ladda med räkningar och annat av alla papper som man får. Jag tycker det är bäst att spara allt så man vet var mman har det. et händer ju ibland att man får springa tillbaka för att något är fel. Har man då inget papper och vifta med så brukar det vara helt meningslöst så därför kan det vara bra med lite ordning. Dessutom gillar jag när jag har ordning för då behöver jag ju liksom inte ha koll förrän jag tex öppnar min pärm. 
 
Lite mat hardet blivit ikväll. Jag får ju laga lite själv nu när min favvorestaurang är stängd. Idag blev det en pannbiff. Det var väl inte så himla gott, men det får duga. Oftast är det ju så att om man gör något som man inte tycker är roligt då blir det ofta ett dåligt resultat. Jag hatar att laga mat så inte konstigt att man kanske inte blev helt nöjd. 
 

Lotta
12 December, kl. 19:46 | Blogg;

Varför köper du inte hem några lådor med djupfryst färdiglagad mat från affären? Borde väl vara betydligt bättre än att laga äcklig mat själv?

Kram och god fortsättning!

Greta
12 December, kl. 21:09 | Blogg;

Jag kan inte annat än att hålla med Lotta. Nu för tiden finns det fullt med färdigrätter i alla affärer. Annat var det på 60-talet då butikerna var stängda på röda dagar! Annars tycker vi kvinnor att det är attraktivt med män som kan laga mat och är kreativa i köket. Så det är bara bra och lära sig att laga sig egen god mat!

Lycka till i köket. Och ha en god fortsättning samt gott nytt år!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE