Den sämsta skit jag har ätit!

 
 
Min mat som jag käkade på min rast idag var bara så jävla äcklig! Det var den sämsta skit jag någnsin har ätit! Jag köpte mig en lite låda med detta i en viss mataffär idag. Jag kommer aldrig att köpa just detta igen. Jag spyr bara jag tänker på det liksom. Konstigt att ett ställe som säljer mat får sälja sånhär jävla skit. Jag tror heller jag äter Mimmi's fågelmat istället för att ta en enda tugga va denna köttfärs med potatisgratäng. Den grytan jag åt igår smakade annars väldigt bra och den kommer från samma ställe. Jag får väl hålla mig till den i fortsättningen när jag handlar där. 
 
Jag har provat några andra små lådor som dom har där också. Det är nästan alltid något fel på det jag köper. Det är liksom bara den där grytan från igår som är något att ha. När dom misslyckas med den också då kommer jag att sluta handla just dom där lådorna. Nästan bättre att jag försöker kämpa vid spisen själv. Sämre kan det ju liksom inte bli.
 
Tur att ví har en en liten "kiosk" på jobbet där det bla finns mackor och burgare. Jag slängde den skit jag först åt  och köpte en burgare istället.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE