De är så typiskt.

Nu har redan varit uppe länge. Gick ju upp klockan 03.00 i morse och började inte jobba förrän kl 05:00. Jag har haft en ganska lugn dag i alla fall. Det kändes lite mot slutet att man har varit uppe lite för tidigt idag.
 
 
 
De är så typiskt på nåt sätt. När jag nu har ett schema där jag kan sova någon timme till på morgonen och inte behöver kliva upp så tididgt som 03.30, då vaknar jag redan kl 02.00 och kliver kl 03:00 eftersom jag inte somnar om. Jag går alltså upp ännu tidigare än vad jag någonsin har gjort. Helt sjukt att det blir så. 
 
Nu måste jag försöka hålla mig vaken tills ikväll. Går jag och lägger mig nu då somnar jag ju direkt, men då kommer jag fan inte i säng ikväll.  Då blir det jobbigt i morgon när jag ska upp senast kl 04:00  Jag hoppas jag somnar ganska tidigt ikväll och att jag sen kan sova hela kvällen och natten fram till kl 04:00 i morgon. Om jag nu skulle vakna tidigare än 04:00 (mitt i natten) så är det ju bättre än att lägga sig sent ikväll för att sen försöka ta sig upp kl 04:00. Det blir ju bara sjukt jobbigt liksom.. 
 
Att man aldrig blir nöjd med sömnen under en vecka när man börjar sjukt tididgt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE