Annandag jul

Godmorgon !
 
Hoppas allt är bra med er och att ni får en go fortsättning på julen. Det blir väl inte att jag går ut och kollar om jag kan hitta något på rea idag. Kanske i morgon. Jag måste ju såklart handla för mitt presentkort, men det är ju giltigt till den 23 december 2015 så jag lär väl hinna.
 
 
Jag har tänkt idag att jag ska gå igenom min privatekonomiska pärm. Jag har faktiskt en sån. Det är en pärm där jag sätter in alla möjliga papper. Försäkringar, kvitton, garantier och kanske ett och annat som har med jobbet att göra. I pärmen är det väldigt väl sorterat
 
 
Genom att ha lite för bra ordning på alla papper man får om allt möjligt så är det väldigt enkelt att hitta ett pappaer om man skulle behöva få fram något. Dessutom kan man ganska enkelt få reda på om det kanske finns något som lägger lite för mycket pengar på i onödan. 
 
Jag brukar en gång om året (i slutet av året) gå igenom denna pärm. Jag kollar mest på vad jag inte behöver spara för papper till nästa år, men samtididgt som man sitter där och pysslar med detta så kommer man ibland på vad man kan göra för att tex kunna få loss en och annan tusenlapp till. Tusenlappar som kanske under året bara har gått upp i rök. 
 
En anna sak jag ska göra idag det är att rensa datorn på alla bilder. Det blir rätt mycket på ett år när man ska vara en jäkla bloggare. Jag sparar ju allt också. Nu har jag tänkt att rensa lite. Det bör gå ganska fort, mne det är viktigt att det blir gjort annasr blir det bara hur mycket jävla bilder som helst i en enda röra.
 
 
 
Blandat år 2012
 
 
 
 
 
Ska börja rensa i detta och mycket mer ..
 
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE