12 12 12 12 12

Hej !
 
Sovmorgon gör att lite värk och sånt bara försvinner. Jag vaknade till ungefär klockan 06:30 i morse och kände mig riktigt mörbultad i kroppen. Gårdagen tuffa jobb kanske har satt sina spår och kom fram denna morgon? Lite som träningsvärk, man får det dagen efter fast skillnaden är ju att träningsvärk brukar kännas ganska bra. 
 
Jag kände bara att jag ville somna om. Först så klarade jag inte detta. Man vänder och vrider på sig och vill bara somna igen, men man gör inte det. Jag kollade lite på Instagram om något hade hänt där under natten.
Fick se att en person var på väg till gymmet på morgonen och jag bara kände att så duktig kommer jag inte att vara på hela denna veckan. Inte så jäkla tididgt.  Sen somnade jag om och nu när man då har klivit upp så känns det mycket bättre i hela kroppen.
 
Jag har sovit hela förmiddagen och nu när klockan är 12:00 så är det lagom att ta sig ut och hämta lite mat. Känner att jag behöver sitta lite i massagesstolen också. Jag har jobb i eftermiddag, men det är ganska många timmar kvar innan jag börjar. Vad jag kan se nu så har jag ett ganska lugnt pass framför mig. 
 
Skönt att sova ut och kliva upp nu. Får börja ta tag i denna dagen. Dagen är 12 Dec, det är år 2012 och månad 12. Klockan har också blivit 12:00. Nu ska jag kanske försöka få 12 saker gjorda.   
 
1.Ta på mig mer kläder
2 Gå ut 
3 Hämta mat
4 Äta
5 Diska
6. Städa
7 Sitta i massagestolen
8 Ta en dusch
9 Blogga
10 Dra på mig uniformen
11 Tagga till jobbet 
12. Jobba ännu en gång.
 
 

Bella
12 December, kl. 17:17 | Blogg;

Tjena Danne!
Undrar lite över dina tatueringar, hur många har du egentligen och vad symboliserar dom?!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE