Jag ska nå mina drömmars mål

Mycket kan vara tufft och jobbigt nu. Jag mår inte så bra och inte mycket blir som jag vill. Det har hänt saker under året som har varit  tuffa att hantera och mer lär det väl bli, men jag kämpar ändå på. 
 
Jag har säkert varje dag i år funderat kring det jag drömmer om mest av allt. Lösa bolånet och få ett nytt och fint hem som jag verkligen trivs med. Renoverat och fina möbler. Jag har trott mig veta vad jag ska göra, men det har inte varit eller blivit som jag har tänkt mig. Men jag ska klara att nå mina drömmars mål. Någon j*vla dag ska jag bara ha fixat allt! Jag vet inte exakt hur det ska gå till, men kämpar jag på och tänker jag hela tiden att detta ska jag klara då måste det väl tillslut bli så? 
 
Vad har jag gjort i år för att komma närmare mina drömmars mål?
 
1. Under detta året så kämpade jag som f'n med mitt sparande  dom första sex månaderna. Det resulterade i 60 000 kronor på sparkontot.
 
2. Jag kollade på vad ett nytt kök kommer att kosta mig och jag var väl inte riktigt beredd på att det var så mycket som det visade sig vara. Det knäckte mig lite, men drömmen fanns såklart kvar.
 
3. Jag köpte ett nytt skrivbord och det var så skönt att äntligen slänga ut en gammal möbel och ersätta denna med något som jag kan tänka mig att ha kvar livet ut.
 
 
4. Jag köpte min mammas soffa och det är samma goa känsla som med skrivbordet. Ut med någon gammal skit för att ersätta detta med något som jag verkligen ville ha och som jag gärna behåller livet ut. 
 
 
Mycket mer än såhär har jag väl inte gjort. Det är mycket möbler kvar som jag vill slänga ut och ersätta med nytt.
Sen är ju renoveringen också kvar och de där med bolånet. Det är en lång väg kvar innan jag når målet som jag har, men jag ska klara detta. Jag har funderat så mycket så länge. Jag vänder och vrider på allt som har med detta att göra. Jag kommer aldrig att ge upp.
 
Eftersom detta är det enda kvar som jag vill åstakomma så känns det värt att kämpa vidare. Jag kommer att vara nöjd med allt efter detta. Tänk vilken skön känsla det kommer att vara den dagen jag klarar de.  För det kommer jag naturligtvis att göra. Det finns ingen anledning att tänka annorlunda. Kämpandet kommer att gå vidare. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE