Funderade säkert i fem minuter innan jag kom på det.

(Jag får ibland önskemål från vissa bloggläsare att jag inte ska lägga för mycket videobloggar för det finns bloggläsare som av olika anledningar inte kan se mina videbloggar. Det finns också många som vill att jag ska lägga upp videobloggar. Så jag tänkte att om jag skriver text på vad mina videobloggar handlar om som jag lägger upp så kan ni som av olika anledningar inte kan se mina videobloggar ändå få veta vad jag babblar om.)
 
 
 
 
 
Ja, hallå på er. Jag sitter här och slappar och har det bra. Jag mår bra och allt är perfekt så det är fint.
Jag satt och kolla på internetbanken på ett konto där, eller jag kollar väl alla konton. Jag fick se att jag hade mycket pengar på ett av mina konton. Mycker mer än vad det skulle vara. Jag har ju inget emot det, men jag funderade på varför. Varför har det kommiot in pengar? Har jag gjort mig förtjänt av de? Kan det vara någon som har varit snäll och skänkt pengar till mig idag. Mamma trycker in pengar tiill mig ibland så jag funderade på om det kunde vara hon. Jag funderade säkert i fem minuter innan jag kom på det.
 
Jag kom på det tillslut. Det stod ju SK och det betyder ju att man har fått tilllbaka pengar på skatten. Jag hade ju glömt detta, men man blir ju glad att dom kom nu i alla fall och det passar ju bra när man har semster.¯\_(ツ)_/¯
 
Man slappar och har det bra. jag kollar ganska mycket på OS. Nu är dom idrotterna som jag brukar följa på OS slut. Jag gillar att kolla simning, gymnastik och pingis då såklart. Nu är allt detta slut och då är ju OS också lite över för min del även om det finns en del kvar att kolla på och det gör jag nog också. 
Ha en bra dag.
 
Hej då !
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE