Det var jobbigt dom första 45 minutrarna.

Nu har man gjort denna arbetsdagen. Trodde det skulle kännas värre än vad det gjorde. Klockan ringer 03:30 och jag tycker direkt att det käns sjukt jobbigt. Varför ska klockjävel ringa nu så tidigt? Under hela semstern har jag sluppit höra den. Dessutom har jag gått upp typ 6 timmar  senare än vad jag  idag  var tvungen att göra.
 
När jag tar mig upp känns det hemskt. Jag går runt i lägenheten och tror inte det är sant. Jag sover alltid tungt just 03:30. Jobbigt då att bli väckt av klockan. Det spelar aldrig någon roll vilken tid innan jag går och lägger mig. Klockan 03:30  på morgonen då sover man och det är bara jobbigt när klockan ringer just då.
 
När jag hade traskat runt lite så tog jag några glas vatten. Kände efter igen och tänker är det sant, måste jag verkligen? Totalt denna morgon drack jag nog 10 glas vatten. Trött som f*n gör jag mig i ordning och när jag var klar att gå då släpper det lite och jag tänker att nu kör vi bara. Blir genast lite piggare och dessutom är jag glad över att jag har ganska gott om tid innan jag ska börja jobba. Alltid skönt att inte behöva stressa. Dom första 45 minutrarna denna måndag var jobbiga, men sen gick det bättre.
 
När jag går till jobbet så är det mörkt. Det var det inte när jag traskade till jobbet för semstern. Men nu går vi mot hösten som innebär att det blir mörkare ute. Kändes lite ovant. Fick tänka lite om det var natt eller dag. Det var varken natt eller dag.  Det var en j*vligt tidigt morgon.
 
 
 
När jag kom till jobbet fick jag höra något som jag aldrig trodde jag skulle få höra idag. Vad pigg du ser ut, var det en som sa till mig. Jag tror hon menade detta också. Det var liksom inget skämt. Kanske var det mina 10 glas vatten, promenaden till jobbet, lite jävlaranamma och 4 vekors fritt från busskörning som gjorde att jag såg pigg ut. Det var kul att få höra de i alla fall. 
 
Hela arbetsdagen gick bra. Jag trodde jag skulle känna mig trött och att dagen skulle kännas lång och seg. Men jag kände mig ganska pigg och denna dagen har gått ganska snabbt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE