Det går ju inte att jämföra.

 
Anonym:
 
Hur kommer det sig att du kan resa runt halva jorden helt själv men inte gå bio ensam? Nog för att det är roligare att gå ett gäng, men det funkar ju att gå själv också!
 
 
Det är ju inte riktigt samma sak att resa och gå på bio. Det går liksom inte att jämföra. Det klart att jag kan resa själv och jag har ju precis som du säger gjort just detta. Om jag är ute på en resa så gör jag ju hur mycket kul saker som helst. Tex badar , solar, äter gott´, festar på roliga uteställen där det är party hela natten lång Dessutom är man ju ledig en längre tid från jobb och annat vardagligt tråkigt  "trökgöra". Det  gör ju att man har tid att vara ute och skämma bort sig riktigt ordentligt runt halva eller hela jorden. Så mycket som man kan uppleva på resor det upplever man ju inte av ett bio besök, men detta är ju två saker som man inte riktigt kan jämföra med varandra. Att vara ute själv att resa kan i många fall bara vara skönt för man kommer liksom ifrån allt och man kan ta hand om sih själv utan att behöva bry sig om någon annan. Det är ju hur roligt som helst att resa så det funkar bra för mig även om jag väljer att åka själv.
 
Jag har en gång i livet gått på bio ensam och det är verkligen skittråkigt. Gå ut själv för att bara se en film det är inget som funkar för mig. Då ligger jag hellre här hemma i soffan i bara kalsongerna och kollar filmer som har kommit ut på DVD.
 





två bloggläsare!
08 August, kl. 17:07 | Blogg;

Hej danne,

Du borde testa att gå på bio själv! Du kan kränga jumbo-lådan med popcorn, kanske ostsmak och en liten coca cola. ingen jobbig jävel som ska hålla på o viska i örat på dig för att de inte fattar filmen. Bara du själv å popcornen som du inte ens behöver dela! Ingen annan som käkar upp alla popcorn innan ens reklamen är över, med sina smutsiga fingrar. Testa! Och sedan kan du blogga om hur det var!

Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE