Det gäller att hänga med !

Jag har varit med pappa några timmar. Att vara med min pappa under en vanlig dag är inte att leka med. Telefon ringer hur mycket som helst och ofta är det kunder som vill betsälla jobb eller så kan det vara att han ska leverera bilar.
 
 Han skulle hjälpa mig med att fixa den där soffan så han hade fixat en skåpbil. Vi började med att bära ut min gamla soffa. När vi ska åka och slänga den så ringer telefonen. En bil ska levereras till Uddevalla. Yes säger pappa. Danne är ju med så det kan vi fixa. Helt plötsligt är jag med och leverar bilar. Vi skulle ju till Uddevalla i alla fall och hämta mamma's soffa så det var ju ingen omväg.
 
 
Iväg först till tippen och slänga min gamla soffa. Jag frågar vad det kostar att slänga skiten. Han jag frågar säger: Har du bara den där soffan? Det var f*n inte mycket och helt plötsligt var de gratis att kasta den. Det är rätt mycket kö så pappa trycker i backen på skåpbilen och backar ut som om han körde framåt, ut från sopstationen och sen iväg då och hämta en bil som ska levereras till Uddevalla. 
 
 
 
Jag kör denna bilen ner till Arbetsförmedlingen i Uddevalla, ställer den där och sen drar vi  hem till mamma för att hämta soffan.
 
In med denna i skåpbilen och iväg som f*n igen...
 
Sen ringer pappa's telefon igen. Den har väl ringt mest hela tiden, men denna gången var det en ny bil som skulle till Göteborg och Halmstad. Då fixar jag det säger pappa och han och en till ska inom 2 timmar vara iväg igen. 
 
Innan det är dags för ny leverans av bil så åker vi först hem till pappa. Telefonen ringer igen. Han pratar lite grann, säger hej då och lägger på. Hon som han pratar med hinner inte prata till punkt inna pappa har lagt på.
 
 
 
Vi "andas" lite (i alla fall jag) och sen  iväg igen för att pappa och en till ska  ta en bil och dra söderut. Han säger till mig att jag hjälper dig bära upp soffan i morgon eller nåt. 
 
 Att typ vara med min pappa under några timmar det är verkligen ingen lek. Det händer något hela tiden och innan man vet ordet av så så får man hjälpa till med något. Man blir bjuden på lunch och ibland blir man några tusenlappar rikare och ibland inte.
 
Trestad Center...
 
 
När dagen började så trodde jag bara att vi skulle "tagga" till Uddevalla, hämta soffan och sen bara åka hem igen. Men när man är med min pappa så kan vad som helst hända och man kan aldrig veta.  Undra om min far fattar själv vilket tempo han håller och hur lite han sitter still och kopplar av?  Men det är väl bra att gubben är igång som f'n på nåt sätt också? 





Xerxes
08 August, kl. 15:50 | Blogg;

WOW!!! Snygg soffa, tusen spänn för den där är ett riktigt kap. Kan du inte ta en bild när du poserar i soffan?, gärna tillsammans med Mimmi också. När den är på plats alltså. //Xerxes

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE