2012 08 12

Det är underbart väder ute igen. Jag har sovit lite dåligt i natt, men vad f*n gör de? Det är en hel del tankar som snurrar i huvudet, men jag tycker ändå någonstans att allt känns bra. Jag har nu ätit en god lunch. Fläskfilê Bangkok med ris.  Jag vet inte om man kan kalla fläskfilê Bangkok för luchmat? Det känns ju lite som man tar ner den den rätten på skolmat nivå. Jag tar om de ... Jag har ätit en god middag !
 
Jag har också idag pratat med mamma. Hon frågade om jag ville köpa hennes soffa. Jag funderade inte på det utan jag sa bara ja. Den är mycket finare än den jag har och hon vill bara ha en tusenlapp för den. Jag tror att det är ett bra köp. Jag byter upp mig, men det blir ett billigt inköp. Skönt att man får bort en gammal möbel till.
 
 
 
Nu blir det slappa och ladda lite för handbollen. Det är sista dagen nu på OS. Efter detta idag så är det slut. Det känns ganska skönt faktikst. Men oavsett vad man tycker om hela OS så är det ju bara fyra år kvar till Rio.. 
 
 
 
 





Amanda
08 August, kl. 15:32 | Blogg;

Hej danne! Jag läser ofta att du äter lunch men hur är det med middag :)?

Konrad
08 August, kl. 17:30 | Blogg;

Hej.
Är det soffan på bilden du köpt? Kan du inte ta din kamera och filma runt omkring i ditt hem, jag tycker det skulle vara intressant, nu får man gissa sig till hur planlösningen är =] hoppas du har det bra på semestern.

Mvh Konrad

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE