2012 04 05

Godmorgon !!! Nu börjar påskhelgen känns det som. Jag är ledig idag och det känns inte helt fel. Vad sitter man och funderar över denna morgon? Jag behöver inte fundera på vad jag ska göra i helgen. Jag har massor med jobb i så gott som hela helgen. Det känns bra att man liksom kämpar på. Jag är ju heller inte riktigt den typen av människa som tycker att när det blir en storhelg eller något liknade så måste jag vara ledig. Bättre att man får vara ledig när det mer passar mig.


Jag gillar att vara ledig lite mer under sen sommaren eller under hösten. Mydket av den vardagliga stressen börjar ju där under sensommaren och under hösten . Folk har då kommit tillbaka till arbete och skolorna är igång. Då är jag gärna ledig så jag liksom kommer ifrån den vardagliga stressen. Under större delen av sommaren jobbar jag gärna på för då är allt så lugnt. Om man bortser från en och annan typ festival helg. En annan period som jag gillar att vara ledig på det är i början av Januari typ. Då har ett nytt år dragit igång och det är riktigt häftigt att starta de med att göra något utöver det vanliga vardagliga. Dra på en resa till Thailand är ganska perfekt där tex. Men det kan också vara något helt annat. Det viktiga är inte att komma till ett varmare land utan det viktiga är att man startar liksom det nya året med att göra något som man tycker är kul och riktigt häftigt. Gärna något som har med lyx och bränna "cash" att göra.


Jag värderar ju ledigheten högt. Men man måste ju jobba på också, så är det ju liksom. Men jag har ingen såndär princip att tex en långfredag eller på första maj eller någont sånt. Jag bara kör oavsett dag eller helg, men jag vill naturligtvis ha min ledighet, men jag behöver liksom inte vara ledig för att det är någon speciell dag. Jag är lliksom inte den typen.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE