Jag vill inget annat än att jobba.

Hej !
Har legat i sängen nästan hela dagen. Men nu får jag väl försöka ta mig upp och stoppa i mig lite mat iallafall. Det är inte roligt att vara sjuk. Gör jag någonting här hemma så blir jag trött av de på 5 minuter. Huvudet värker och ont i magen har jag. Det är snurrigt och illamående är man hela tiden. Svimmar nästan ibland, fast man gör det aldrig ändå. Allt detta kände jag igår också och det har inte blivit bättre till idag.

Det var en person som skrev till mig förut och berättade att om man kan skriva blogginlägg så är man tillräckligt frisk för att kunna jobba. Säg det till alla som är svårt sjuka också. Det finns ganska många som har svåra sjukdomar i detta landet som har en blogg och skriver om sin sjukdom och hur dom kämpar på med sitt liv. Dom vill förmodligen inget hellre än att bli friska och ha ett arbete att gå till, men dom kan inte jobba pga sin sjukdom, men blogga gör dom för det kanske inte finns något annat i livet som känns meningsfullt för dessa människor. Dom kanske också mår lite bättre av att blogga. 

Ok, jag är inte svårt sjuk. Men när en person skriver till mig: Kan man skriva blogginlägg så är man tillräckligt frisk för att kunna jobba då  menar väl denna person att det gäller alla sjuka människor som bloggar oavsett vilken sjukdom dom än har? Det gäller väl inte bara mig ?? Personen som skrev de där "stampar" ganska många sjuka bloggare på "tårna" med de resonemanget. Ska man resonera så då kan man ju också säga: Kan man stå på sina ben så är man tillräckligt frisk för att kunna jobba. Jag tror inte många människor skulle hålla med om de, men det är ju samma typ av resonemang.

Jag vill inget hellre än att jobba, men mår man som jag gör nu så finns det inte en chans  att man kan sitta bakom ratten och göra sitt jobb på ett korrekt och bra sätt så att kollegor och resenärer blir nöjda. Man blir ju en trafikfara, en "tidsinställd bomb" där det kan "smälla" när som helst.  Jag tror inte att någon skulle vilja åka med en sån person om man vet att det finns en större risk än normalt att det tex kan hända en allvarlig trafikolycka. Jag har ju ändå ansvar för ca 300 personer varje dag. Det skulle vara ganska oansvarigt av mig att bara vifta bort det och tycka att jag kör  iallafall för jag klara ju av att blogga.  Igår på jobbet sa min chef väldigt klart och tydligt till mig: GÅ HEM MED DIG OCH KRYA PÅ DIG DANNE!


Jag tror dom flesta fattar att man inte ska sitta bakom ratten i detta tillstånd som jag befinner mig i nu! Så de där snacket kan man skriva blogginlägg så är man tillräckligt frisk för att kunna jobba kan man ju snabbt lägga åt sidan. För vem som helst vet väl att när man bloggar så är det inte samma sak som att köra ett fordon ute på vägen som väger 12 ton ??

Mickei
04 April, kl. 20:20 | Blogg;

Håller helt med dig Danne, två vitt skilda saker att jobba o att blogga!Krya på dig o hoppas att du är uppe på benen snart igen:)

Pernilla
04 April, kl. 20:42 | Blogg;

den som skrev den kommentaren har antagligen ett jobb som går ut på att sitta framför en dator hela dagarna och har nog aldrig jobbat med någonting annat som är lite mer ansträngande. det är ju en stor skillnad på jobb och jobb!

Ninja
04 April, kl. 21:03 | Blogg;

Någon har tydligen bestämt sig för att irritera dig på olika sätt. Det absolut bästa är att radera deras kommentarer och inte bry dig om att svara på dom för det är ju det dom vill Daniel. Dom får ju som dom vill när du blir arg och tar åt dig... Låt dom inte vinna.. Skit i dom det finns så många människor som inte är helt 100 däruppe och som är rent av elaka! Du gör helt rätt i att stanna hemma när du är sjuk. Krya på dig nu! Kram

l. bertilsson
04 April, kl. 00:03 | Blogg;

vi får hoppas att det inte är blindtarmen! i bästa fall är det kanske bara efterverkningar av helgens alkohol

stili
04 April, kl. 07:29 | Blogg; http://stiliis.wordpress.com

Generellt så finns det många som anser sig vara sjukare än de faktiskt är och då stannar hemma från jobbet.. det är fel. Sånna personer borde verkligen skärpa till sig oerhört, de gör mig förbannad!

Däremot så, är man sjuk så är man! Om man inte orkar göra något mer än korta stunder pga utmattning, ja då är man faktiskt sjuk. På riktigt!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE