En matkasse är lättare att bära hem än två.


Midsommarglöggen

Jag tycker också att det är tråkigt att laga mat till mig själv, även om det inte smakar lika bra eller är lika "lyxigt" som maten du hämtar. Men att du inte "orkar" bära hem mat själv låter lite märkligt med tanke på hur centralt du verkar bo.


Vad tror du händer om du träffar en tjej som du gillar, varpå du berättar att du ALDRIG lagar egen mat?
No offence, men jag tycker att det är rätt barnsligt tänkande som du radar upp (anledningarna till varför du alltid äter hämtmat).

Vänliga hälsningar


Det är ju hela grejen liksom som gör att jag äter ute varje dag. Det är tråkigt,inte roligt att laga därför gör jag inte de. Det där med att jag inte orkar bära hem så mycket mat är ju bara en liten del i allt liksom. Det är ju inte lika jobbigt att bära hem en matkasse som det är att bära hem två. Så varför bära mer när man inte behöver liksom? Jag är ju av åsikten att kan man ha så lite vardaglig "trökgöra" som möjligt att greja med. Då har man det bästa livet liksom. Laga mat tar bara en massa tid, tråkigt är de, mycket disk blir de och  pengar har jag så jag behöver inte bry mig om det där med matlagning och därför gör jag inte de heller.


Om jag någon gång skulle träffa en tjej och jag säger till henne att jag ALDRIG lagar mat så tror jag inte att de händer något dramatiskt för de. Jag tror inte det är något som vi ens kommer att diskutera. Det finns ju tjejer som tex inte gillar att tvätta bilen. Om någon skulle säga det till mig så tror jag inte jag skulle tappa hakan för de. Samma sak tror jag det är om jag berättar att jag aldrig lagar mat. Sen är det ju också så att jag sparar ju ändå 10 000 - 15 000 kronor i månaden, trots att jag köper mat ute varje dag. Så det känns bara löjligt att ens tänka tanken att jag skulle ställa mig här och laga mat till mig själv när matlagning är något som jag inte har något intresse av.


Chaffisen
04 April, kl. 11:59 | Blogg;

Helt rätt Danne.Jag gör likadant.Bry dig inte om alla gnällspikar.Tack för en bra blogg.

Sofie the Sexy
04 April, kl. 12:06 | Blogg;

Faktum är att du är en stor bebis.Kram

Pernilla
04 April, kl. 15:42 | Blogg;

men hur i hela friden kan det ta dig så fruktansvärt lång tid att spara ihop 50 000 kronor om du sparar 10 - 15 tusen i månaden?!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE