Kanske bara dåliga bortförklaringar ?

Jag är på väg att dra på mig lite fula ovanor. Känner mig mest slö och trött. Förra veckan körde jag inget gym. Tyckte inte det var så farligt för jag kände mig ändå ganska bra rent fysiskt och körde ju en hel del PW och promenader. Denna veckan har jag inte gjort varken det ena eller det andra. Får lite dåligt samvete för egentligen vill jag köra, men orkar liksom inte. Det finns mycket annat som jag kämpar med nu. Det tar på krafterna liksom och sen har jag några saker som jag tyvärr oroar mig för fast egentligen borde jag inte göra de. Ok! Detta känns som dåliga bortförklaringar och det är de väl också. Saken blir inte bättre av att jag läser massor av andra bloggar och såklart så skriver hur många som helst att dom tränar mycket och lever ett sunt liv liksom. Jag tror inte dom bluffar för det är bilder och det är text. Väl dokumänterat liksom. Jag vill också vara så duktig och ha träningen som en naturlig del i mitt liv, men jag orkar inte. Kan inte ta tag i mig själv och kämpa med detta också. Jag har ändå rört mig mycket den senaste tiden så än är det väl inte så farligt ? Men jag känner att jag är på väg att komma in i en dålig trend och få det som vana att strunta i min träning.
Egentligen är det ju så enkelt. Det är ju bara att köra på och inte fundera. Jag har ju hur mycket fritid som helst om man tänker efter lite.  Fast jag funderar för mycket och jag orkar inte i alla fall. Usch vad jag känner mig gnällig och dessutom slö. Det positiva är ju att det finns ingen risk att jag bränner ut mig.






MAGDA
04 April, kl. 22:06 | Blogg;

Ja, det är rätt dåliga ursäkter du kommer med.

När du känner dig slö och lat kan du tänka på mig. Jag jobbar från halv åtta på morgonen till 5 på kvällen och när jag kommer hem skall de lagas mat till de tre barnen. Efter maten skall de diskas och ibland dammsuga hela villan. Då och då skall ungarna skjutsas till diverse olika sportaktiviteter. Vid klockan åtta på kvällen har jag oftast en ledig timma och då hinner jag träna om jag har ork dvs.

Om du tänker på allt detta tror jag nog du kan lyfta på arslet och röra på dig! Hälsn. Magda

Sara
04 April, kl. 22:18 | Blogg;

Det märks lite på din kropp att du slutat träna..

Björn Davidberg
04 April, kl. 11:42 | Blogg;

Är lite orolig att du drar på dig ohälsa, Danne. Man brukar säga att bästa sättet att gå ner i vikt antingen är att förbränna 500Kcal extra per dag eller äta 500Kcal mindre per dag. Du behöver inte hålla igång med träningen men kanske ska du börja äta nyttigare mat, inte så mycket läsk och såser etc?



Detta är ingen kritik utan råd på vägen!

maccan
04 April, kl. 16:56 | Blogg;

@Magda

Du hade ju iallafall tid att både läsa och kommentera Dannes fantastiska blogg ;) . Ärligt talat, det finns alltid någon som har det värre. Om Danne går igenom en tung period just nu tycker jag att man kan uppmuntra honom istället.



Förövrigt tycker jag inte att det syns på dig att du är i sämre form än vanligt. Jämför man med för några år sen så ser det strålande ut.

Jag är också imponerad av hur du orkar kämpa på med sparandet, själv hade jag aldrig kunnat motstå alla frestelser. Dock tror jag att du kunnat spara in en hel del om du lagat mat själv oftare, kanske något värt att tänka över någon gång.

Fortsätt blogga och vara du Danne, du är bäst!

Trevor
04 April, kl. 10:28 | Blogg;

va fan Maccan.. kom igen!

Magdalena kanske unnar sig en stund vid datorn, är hon inte värd det? Om jag hade valt mellan Danne och Magdas liv hade jag lätt valt Dannes. Han äter god mat, rör inte på sig speciellt mycket och behöver bara ta hänsyn till sig själv och sina behov. Magdalena däremot äter inte köpemat och tycker inte du också att hon är värd lite kvalitetstid vid datorn?

Maccan.. Ge dig bara. Lägg ägg.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE