Underbara syskon och en bra helg.

Hej !
Denna dagen börjar lida mot sitt slut. Jag har varit ganska trött hela denna dag och det är väl inte konstigt när det var bra party igår. Får väl vara värt att det är som det är idag då? Det har varit för mig en ganska tom dag. Jag har väl haft att göra, men de lilla jag gör känns bara för mycket och man har ingen lust och man orkar inte. Ute har det regnat det har varit grått och lite öde sådär. 

Får vara nöjd att det har varit en bra helg iallafall. Denna helgen är nu över och nästa vecka är det nya tag som gäller. Hur jag ska orka det fattar jag inte just nu, men imorgon går det ändå.


Jag har såklart tänkt mycket idag på gårdagen. Det var min syster som fyllde 18 år igår och det firades med mat, musik, dans och överraskningar som avlöste varandra för min goa syster. Mycket folk var det på festen igår, Kul!! Framåt natten blev det att ta med syrran ut på krogen för party där.

Nu har min syster blivit stor. När man blir 18 år då är man ju myndig, hon slutar snart skolan och ska då liksom vidare efter de. Jag har såklart frågat henne lite om allt möjligt om hur hon har tänkt sig. När det gäller studenten, balen och allt de där med de så är det mesta redan klart. Sen kommer sommaren och då undrar man hur hon har det med sommarjobb? Det är fixat  och efter det är det väl plugga vidare som gäller säger hon. Kommer hon inte på det hon vill så jobbar hon bara på. Hon har jobb redan klart om hon behöver de.

Jag känner bara när jag hör allt detta från henne att vad skönt det är att man har en syster som står stadigt med båda fötterna på jorden. Hon mår bra, har farmtidsplaner och hon har mycket vänner omkring sig. Hon är en underbart go tjej och jag är så glad för allt med henne.

Min brorsa kommer jag också bra överens med. Jag träffar honom inte så ofta. Han lever ju livet i Falkenberg. Han bor ihop med sin flickvän som är ett jättesnäll och go tjej. Han har ett jobb, men sa till mig igår att nu blir det nog lite plugga till hösten. Min brorsa är också en person som tränar mycket. Mycket mer än vad jag någonsin orkar göra.  Han håller på med thaiboxning och det är något som syns på honom lång väg att han tycker är hur kul som helst. Han ska dessutom snart delta i tester och försöka komma med i tv-programmet GLADIATORERNA som väl då spelas in i sommar och sänds i höst. Det är naturligtvis många som söker och vill göra dessa tester som krävs. Får se om han klarar de som krävs? Om han får vara med sen efter att alla tester är genomförda det får man ju se, men jag tycker det är kul att han gör ett försök.

Jag är så glad att jag har så stabila syskon och det är dom som verkligen står mig närmast. Jag kommer alltid att vara snäll mot mina syskon och göra mitt bästa för att stötta dom båda om de skulle behöva mig. Det var så roligt igår att vi alla tre var tillsammans samtidigt och det blev en riktig rolig partykväll med min syster då såklart i centrum hela tiden. Det är inte ofta som vi alla tre träffas samtidigt. Det känns såklart väldigt bra när det då sker

Sara
04 April, kl. 09:48 | Blogg;

Du borde också söka till Gladiatorerna! MEd din goda fysik kan du bli en riktig dark horse!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE