Kan man få upp tempot så blir nog detta bra.

har varit och kört ett pass på gymmet. Det känns att man har varit borta ett tag för jag har ju vilat ett tag från det. (Jag säger så för det låter bättre än att säga att man har varit slö) Jag behöver nu bara komma igång, få upp lite tempo och hitta tillbaka till en regelbundenhet av träning som känns bra. Nu kör vi på ett bra tag framöver utan att fundera så mycket på hur det känns. jag hoppas jag orkar kämpa på fram til att jag tar min sommar semester i alla fall. Den är i slutet på juli och in i augusti. jag har ju mycket tid till att träna på så jag kan absolut inte skylla på någonting.

Oscar
04 April, kl. 12:03 | Blogg;

Danne! Om du skulle laga mer mat hemma och sluta äta så mycket kolhydrater (kött i alla dess former och grönsaker går fint) så skulle du gå ner i vikt utan att träna. Sedan skulle jag träna mer kondition och styrka i rygg än med hantlar. Bara små tips! Lycka till! :)

Johan
04 April, kl. 14:34 | Blogg;

Oscar - Han kanske inte är ute efter att gå ner i vikt, har du tänkt på det? Kör på Danne! Det enda viktiga är att man njuter av träningen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE