Jag hoppas jag kör på.

Har kört ett pass på gymmet. Jag kämpar på och det är ju bra. Jag kämpar ju med att komma igång liksom. Få upp lite tempo. Det tar ju emot ganska snabbt och det känns fortfarande att man har varit bort från de ett tag. Men kör jag ändå på såhär nu i några månader utan några längre uppehåll så kommer detta att bli jättebra.
Jag kämpar ju på med mitt sparande av pengar och jag känner att det är väldigt mycket jag måste göra för att komma fram till slutmålet  och förverkliga min dröm. Träningen kan vara en sak som gör att jag faktiskt orkar fortsätta kämpa på med min dröm. För jag tror att om jag skulle misslyckas så beror nog det säkert på att jag inte orkar kämpa på. Om jag tränar på så borde jag ju få lite extra energi till att kämpa på med tex att nå min dröm. Chansen blir liksom större att jag en dag fixar detta.

Man blir ju också lite piggare i sin vardag, man sover bättre och det känns lättare att jobba. När jag tänker på allt detta så kan jag lätt motivera mig till att fortsätta kämpa på med träningen. Även om det känns tungt och tar emot så blir så mycket annat i livet som känns mycket lättare och man mår såklart bättre också.

Det  kommer också att bli svårt att komma med dåliga bortförklaringar som tex: Idag hinner jag inte för jag har för mycket annat att göra. Gymmet där jag tränar  har man tillgång till från klockan 05:00-23:00 nästan året om. (undantag för vissa helgdagar) Med dessa tider blir det svårt att säga att man inte orkar eller hinner. Om jag jobbar en förmiddag och jag har klivit upp klockan 03:15, har varit uppe, jobbat på och allt de där. Det är ju såklart inte konstigt om man när man kommer hem  tex vid kl 14:00 känner sig helt "död". Men det är ju bara att gå och lägga sig, sova till typ kl 18:00. Sen har jag ändå 5 timmar på mig att ta mig bort till gymmet och köra ett pass. Jag kan inte skylla på något längre.  Nu kan jag ju till och med sova ganska mycket innan ett träningspass. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE