Försöker resa mig igen.

Jag gör inget annat än sover. Nu försöker jag resa på mig igen och göra något, men jag gissar att jag orkar typ 10 minuter och sen får jag lägga mig igen.

Jag har fått en del kommentarer på varför jag är sjuk och vad det kan bero på. Någon skrämde mig lite och skrev att hoppas inte det är blindtarmen. Så får ni inte skrämma mig! Jag hoppas verkligen inte att detta är något allvarligt som gör att jag måste åka inte sjukhuset och skära upp mig eller nått.  Någon har också skrivit att jag har blivit sjuk pga min alkoholkonsumtion i helgen. Det har jag själv väldigt svårt att tro att detta som jag nu har fått skulle ha något med drickande i lördags att göra. Bakfylla kan man få dagen efter sen går det liksom över. Jag var inte speciellt dålig under söndagen. Man var lite sunkig sådär, men det var ju inte som det är nu. Så som jag kände mig i söndags kan jag känna mig även om jag inte dricker någonting. Dessutom var det ganska lugnt med drickandet för min del i helgen. Jag drack ett par cider och mer än så var det inte. Det var lugnt. Detta som jag har nu är nog något annat för jag blev riktigt dålig under måndagen. Jag kände inget när jag gick upp ur sängen i måndags utan det var när jag hade jobbat några timmar som det liksom satte till. Det låter konstigt om jag skulle ha fått någon efterreaktion av lördagen som hoppar över söndag börjar på måndag och sitter i såhär länge. Jag har svårt att tro att jag blir såhär sjuk på 2-3 flaskor cider.

Förra året hade jag ju ett riktigt partyår och då drack jag väl egentligen lite för mycket. Fast på någo sätt så var det lugnt ändå. Fast det blev ju mycket på mina resor. I Tahiland var det ju varje dag. Några dagar i Amsterdam. Någon dag i New York, mera Amsterdam och jag hade en "redig" partykväll i Stockholm. Dessutom blev det väl några helger på hemmaplan också. På sin höjd av detta  så drabbades jag av någon hemsk bakfylla för en dag, sen gick det över. Skulle de vara så att man blir såhär sjuk som jag är nu av en partykväll då hade jag väl varit sjuk hela förra året typ med tanke på att det kunde vara party flera dagar i rad?

Jag vet inte vad detta är och egentligen bryr jag mig inte heller bara jag blir frisk snart. Det kan vara något jag har ätit som inte var bra för mig. Jag skulle nog gissa på de för jag har haft samma symtom förut och då har jag också haft en känsla av att det har varit något som har haft med maten att göra, men jag är ju ingen läkare så jag vet ju inte. Men magen har det ju gjort ont i. När det nu äntligen har släppt så känner jag mig väldigt matt pga  de jobbiga med magen som jag har haft och de faktum att jag inte har kunnat äta ordentligt på ett tag. Jag blir trött av de osv.. Jag skulle tro att de jag har fått har med något sånt att göra. Fast vad det är bryr jag mig egentligen inte om. Jag vill bara bli frisk...


Nathalie
04 April, kl. 18:53 | Blogg;

Går de inte över snart (kan ju vara virus, då e sömn de enda botemedlet i stort sett) så uppsök vårdcentral. Men förhoppningsvis e de "bara" virus, å går över av sig själv. Se till att dricka mycket, å sova ordentligt! Krya på dig :)

GK
04 April, kl. 07:25 | Blogg;

Det låter ju som en rätt typisk kraftig virusinfektion (troligen influensa). Det har nog ingenting med maten att göra. Följ Nathalies råd så kommer det gå över inom några dagar - ta alvedon eller motsvarande om du har feber.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE