Det är väl riktigt som du säger.

Sofie:

Hej Danne!


Hur länge har du gymmat? Känns som du gjort det flera år nu. Tycker inte man ser några resultat på dig men du kanske har blivit starkare? Vad känner du själv? Du kanske skulle lägga upp kosten bättre om du vill få bättre resultat.

Mvh Sofie


Jag har väl till och från tränat i flera år. Länge är de precis som du säger. Några rent synliga resultat får jag väl aldrig och det beror ju tex på att jag inte bryr mig så mycket om vad jag äter. Så där har du också rätt. Jag tränar väl kanske inte på ett korrekt sätt heller Jag kanske inte ens gör rätt sådär när jag väl kör mina övningar. Jag vet inte, jag har inte funderat på de så mycket.  Allt de där känns inte viktigt. Jag mår ju bra och jag känner mig pigg och fräsch pga träningen. Det också lättare att orka med vardagen liksom. Jag sover klart bättre om nätterna när jag är igång och tränar och det är lättare också att hålla sig lugn och avspänd samtidigt som man känner sig mer skärpt under dagarna. Jag är liksom nöjd med de jag får ut av min träning även om jag naturligtvis skulle kunna få ännu mer resultat om jag tex lägger om kosten. Men jag tycker liksom inte de där är viktigt. Det viktigaste är alltid jag mår bra av det och  det gör jag. Inget snack om den saken.

Xerxes
04 April, kl. 09:44 | Blogg;

Tja Danne, vore intressant om du kunde ladda upp lite videos n'r du gymmar samt en beskrivning p[ ditt tr'ningsuppl'gg. K;r h[rt och k'mpa p[!

Xerxes
04 April, kl. 09:50 | Blogg;

Hej, mitt förra inlägg blev nog lite skumt. Kunde inte skriva ä och ö typ. Nåja, vore kul om du Danne kunde lägga upp lite gymvideos, tror det skulle höja din blogg ytterligare. Hade gott och kämpa på.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE