I natten...

Hej !

Då var man hemma efter arbete. De var lugnt och dagen kändes som den gick ganska fort. När de närmade sig slutet av kvällen så fick jag titta en extra gång om de verkligen var så att de snart var dags att sluta. Rätt behaglig dag alltså.


Annars är allt som vanligt. Jag gör inte så mycket på min fritid och jag vet inte vad jag vill göra med den  fritid som jag har i framtiden. De känns inte viktigt heller att ha något nytt på gång. De löser sig så småningom ändå. Tar man dagen som den kommer så är man ju på väg in i framtiden iallafall. Jag gör ju en del även om de inte känns så. Jag kämpar på med mitt arbete jag städar och tvättar ganska ofta. Jag tycker att jag har ganska bra flyt med min blogg nu. De ligger många inlägg som jag grejar med i "utkasten" som jag senare förhoppningsvis publicerar.

Jag mår ju bra också. De får man inte glömma. Det är viktigt speciellt nu när de känns lite "tomt" sådär.  Dessutom händer de varje dag att någon säger att till mig att dom gillar min blogg. De stabila antalet läsare ökar ständigt. De känns lite märkligt att de finns så många som bryr sig om vad jag gör överhuvudtaget. Just nu iallafall, när jag inte vet vad jag vill med framtiden. Jag har ju liksom inget spännade att berätta om vad jag har på gång

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE