2011 09 28

Känner mig lite stressad, men jag får försöka ta de lugnt. De är ju i dom flesta situationer de bästa man kan göra. De finns mycket vardagliga saker jag vill få gjort. Samtidigt vill jag ut och röra på mig. Kan ibland vara svårt att hinna med när man vill göra så mycket på helst så kort tid som möjligt. "Ju mer man har att göra desto mindre får man gjort", typ så känns de.

Från de ena till de andra så funderar på att gå till vårdcentralen och göra en undersökning för att veta att man är ok . Jag tror de, men med en undersökning blir de ju tydliga svar. Ni vet man kollar: Blodtryck, lungor, njurar, lever, hjärtaslag, cancer osv. Nu blev de lite hypkondriker inlägg av detta.. Man kommer nog fram till iallafall att allt är bra om jag gör en sån undersökning.(om man nu kan göra allt på en gång) Sen oroar jag mig väl ändå och går till optikern också.

Nu får jag ta de lugnt och fokusera på de jag har att göra idag. De jag vet är jobb senare. Nu blir de mer sk vardaglig "trökgöra"







Per
09 September, kl. 21:44 | Blogg;

Tack för en bra blogg Danne. Du skriver bra och intressant. Jag kör buss i Götet. Jag var i NYC i våras, häftig stad, vilket tempo. Skulle inte vilja köra buss där...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE