Gym och träning?

Jag har denna veckan promenrat ganska mycket och de är ju bra. Jag känner skillnad och de är verkligen ett bra sätt att slappa på. Precis som att sitta i massagestolen eller läsa böcker. De är väl mina sätt som jag har att ta de lugnt på?

Gymmet gillar jag att variera med. Jag har sen jag kom hem från New York tänkt många gånger att jag ska ta mig bort. PROBLEMET är just att jag bara tänker på de, men de bli aldrig av. Jag har inte varit på gymmet sen (någon dag som jag inte ens minns) före New York. Innan denna "slöperiod" som jag nu har haft länge så gick jag ju ganska mycket till gymmet.(iallafall mer än nu) Många pass kändes bra och i perioder kände jag att nu jävlar är man bra igång med allt. Dessutom var jag i full gång med att förverkliga drömmar. Allt var liksom bra, toppen och "great"...

Sedan: I New York så blev de en hel del långä promenader på flera timmar, de kan man lugnt säga. Men nu sen jag kom hem och har hamnat lite i tomhet så har jag även tappat motivationen till att träna mycket. De blir någon långpromenad ibland och mer är de inte. jag vill gå mycket och samtideigtl komma igång med gymmet igen. De finns mycket som är så bra med de: Man känner sig i bra "form".  Jag har lite känningar i min rygg. När man gymmar och kombinerar de med massagestolen så försvinner de helt. Dessutom när man promenerar så känns de mycket lättare att gå långa promenader eller POWERWALKA i ett bhögt tempo en kortare sträcka. I dessa tider när jag är ganska slö, lever lite i tomhet och inte vet vad jag vill så tror jag gymmet behövs för att de ska bli lite fart på mig igen. 

Jag vill:
Komma igång med detta! 
Gymma minst lika mycket som jag innan New York!
Orka mycket mer och liksom känna att de är lite fart i kroppen!

Jag ska försöka komma igång så snart som möjligt. De hjälper ju inte att tänka på de. Vill man att de ska bli ändring på något så får man göra en förändring för att en förändring ska ske.
De är bara så svårt att starta igen. Har liksom ingen motivation alls.
  

En bild från den tiden då de iallafall var bättre än vad de är nu...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE