Träning igen ???

Jag hoppas att jag snart är tillbaka i kroppen som vanligt. Får jag gissa så är jag nog helt åter imorgon. Tidsomställning och högt tempo pga av min resa de har slitit på mig mer än jag trodde de skulle göra, men de känns redan bättre nu än vad de gjorde när landade i fredags.

Jag vill komma igång med träningen igen. De borde inte vara så svårt för jag har ju promenerat mycket i New York och 20 grader varmt på de så har jag också svettats ganska ordentligt. jag hoppas att jag kan komma igång redan imorgon om jag nu inte kommer på att jag har för mycket att göra eller några annat av alla dessa dåliga botförklaringar man kan ha för att inte träna. Jag vill köra på. De är inte så roligt och hänga på gymmet,, de är inte så kul att köra powerwalk heller de är bara at erkänna de. Men jag mår så bra av de och jag har fått för mig att jag har mycket gratis i vardagen. Man orkar vara igång och slita hela dagarna och man blir ändå inte så jäkla trött av de. Dessutom sover man gott om natten vilket gör att man blir mindre grinig.

De finns bara fördelar med detta. Jag hoppas att jag snart kör igång och att jag kör hårt med de. Jag vet inte om jag kommer att göra de, men om jag inte gör de så blir jag nog sur på mig själv. Jag vill verkligen röra mycket på mig för de känns mycket bättre i kroppen då, speciellt efteråt.  Tänk om jag bara kunde hitta ett sätt som gör att de blir riktigt kul att köra under långa perioder. De kan vara roligt att träna, men de är någon gång ibland. Jag vill mer än så och jag hoppas jag nu iallafall snart kommer igång på ett bra sätt som får mig att känna mig nöjd.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE