Pigg så de blir lite "vardagsfix" !

Jag var väldigt pigg i morse (trots uppgång kl 03:15 ) Jag gick upp direkt när klockan ringer! In i duschen och tänker underbara tisdag. Väldigt märklig känsla för så tidigt brukar man inte vara speciellt pigg. Men de var ju ett tagsen jag gick upp så tidigt som idag. 

På jobbet gick allt bra, elller enligt rutin. Jag hade ingen utbildning idag utan de var jobb som gällde. De vanliga var de där och jag kände mig pigg på jobbet också.

Hemmma nu vet jag inte riktigt ? Kvar i min tomhet, men jag har ju böjat göra lite i allafall. Jag håller på nere i tvättstugan och jag ska plocka lite i mina två rum och kök smat badrummet.

Borde väl gå och handla också, men de blir för mycket vardagfix för mig. Går till korvkiosken istället. Lättare att köpa en lite låda med skräpmat än  att fylla två kassar, 

Jag grejar lite iallafall och de tänker jag vara nöjd med. Jag är redan nöjd med hela detta året. även om jag inte får gjort någonting mer så har jag ändå klarat mitt mål för i år och de vet nu ju alla vad de var. YES !!







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE