Om jag visste vad jag vill ?

Vet ni vad ni vill? Jag vet inte, men på något sätt så känns de bra de med. Om jag bara en dag betämmer mig för vad jag vill så kan jag fixa några saker av allt som jag tänker på som skulle vara kul de blev av.

Typ så är de. Jag satte mig ner med mina räkningar precis. De är ganska mycket nu denna månaden, men jag har inga problem att fixa detta. De är ju positivt!!! De hade varit jobbigt att grubbla såhär mycket och sen dessutom inte veta hur man ska göra för att ha råd att betala räkningar. Fast hade jag grubblat på de med räkningar så hade jag nog inte tänkt på massor med nya resor, shopping eller vad jag nu ska göra för "cash" som jag har utöver räkningar och mat.

Jag funderar inte på om jag klarar mig utan hur mycket ska jag klara mig på när jag nu inte vet vad jag vill med framtiden. Ska jag spara eller spendera? Jag vet verkligen ingenting. Allt snurrar bara runt, men de känns som ganska sköna problem trots allt.

Såhär funderar jag. Jag vill gärna åka till Stockholm i år. De kan jag fixa och tanken är att göra de i slutet på november i början på december i år. Jag har redan tagit ledigt en vecka för jag har några dagar kvar av semester att ta ut och samanlagt med redan ordinarie ledighet så blir de en vecka av semester kan man säga. De känns bra och jag kan få ihop rätt så mycket "cash" till den veckan. De behövs i Stockholm, men jag vet inte om de är just de jag vill. För drar jag till Stockholm så blir de inget Thailand i början av 2012. Däremot om jag struntar i Stockholm den där veckan i år så kommer jag förmodligen att få mitt livs häftigaste Thailandresa i början av 2012. Jag kan ju då få undan dom pengarna som jag skulle använt i Stockholm. Plus lite till, de är så jag tänker. De kan ju vara något att "köra" på. Vill jag så vet jag att jag fixar de, men jag vet ju f*n inte vad jag vill !

De som också får mig att tänka är ju bostadslånet. Detta är något som jag ser att jag kan fixa inom 8-9 månader framåt. De krävs en del, men att "nollställa" skulder måste väl vara bra även om de som jag har inte är mycket för att vara ett bostadslån, men de är samma här: Jag vet inte om jag vill? Väljer jag de så är allt annat som jag funderar på bara att glömma.

Så ser de ut just nu inne i mitt huvud. De som ändå känns bra är att allt kan jag fixa, men jag kan inte dra till Stockholm i början på november och sen tro att jag fixar Thailandresan i januari, februari eller mars 2012, och sen bara några månader efter de fixar jag bostadslånet. De fixar jag inte så jag måste liksom välja och de är så svårt och lite jobbigt att tänka på även om detta är ett.


...
09 September, kl. 23:40 | Blogg;

varför skriver du alltid "cash"? de går lika bra utan "..

Emelie
09 September, kl. 00:20 | Blogg;

Hej Danne!

Jag såg att du skrev ett inlägg om pengar du tjänar tack vare bloggen, jag har några frågor angående det :-)

Hur lång tid tog det innan du började tjäna pengar på bloggen?

Vad gör du för att tjäna pengarna?

Jag vill nämligen också tjäna pengar på min blogg och skulle bli väldigt tacksam för svar!Kram på dig!

Herr CrAzY
09 September, kl. 01:54 | Blogg; http://crazypp.blogg.se/index.html

Hejsan Danne!

Jag har frågat detta innan men jag tänkte att jag kan göra de igen.

Jag har nämligen kollat in dina gamla inlägg och jag har sett att du var/är intresserad av pingis och jag tänkte bara fråga om de är något som du fortfarande sysslar med?

Om inte, varför inte isåfall?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE