2011 09 11

Godmorgon !

Sitter här och är hur trött som helst. Mörbultad i kroppen och känner mig ganska tom. Nu vet jag iallafall vad jag har att göra framöver. Ikväll har jag massor med tvätt, nästa vecka är de jobb i 4 dagar. Nästa helg vet jag också. Jag har listor på hur jag jobbar fram till mitten på December så jag vet vad jag har att göra ett tag framöver.

Men jag har inga nya drömplaner. Inga strategier klara som talar om för mig hur jag ska göra för att nå ett specefikt mål. De känns bra. De är så skönt att inte behöva tänka på hur mycket pengar jag behöver spara nu. De är skönt att slippa planera. Bara vara, leva i nuet och försöka nu att komma tillbaka till vardagen. De kommer jag naturligtvis att klara. Imorgon börjar arbetet igen. Jag är glad för att jag har eftermiddag nästa vecka. De hade varit tufft att ta sig upp kl 03:15 redan nästa vecka. De är tufft i vanliga fall, men nu kommer jag ju oftast inte i säng före kl 03:15. Nästa vecka blir de lite tidigare för då är man ju trött efter en arbetsdag och sen ska man väl vara på "banan" igen.

Samtidigt som jag känner mig trött och sliten så är jag också väldigt glad och lättad. Jag klarade att förverkliga en dröm som jag har haft i flera år. De känns faktiskt bra. Jag kan släppa det nu och jag kommer att göra det.



De blir fler resor framöver, men de blir inga direkt planerade. Jag åker när jag har "cash" och stannar hemma om jag inte har eller väljer att göra något annat. Något jag tänker på är att de skulle vara kul att göra små resor på helger. Är man ledig en fredag, lördag och söndag så kan de ju vara kul att ta sig till någon stor stad i europa.






Christina
09 September, kl. 15:09 | Blogg;

Kan inte du göra en video med lite filmklipp och bilder på alla dina resor i år, så att det blir som ett colage :)?

stammis på dannebloggen
09 September, kl. 22:01 | Blogg;

Varför ser det ut som du fått en blåtira på ditt ena öga? =(

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE