Vet inte om jag orkar just nu?



Fullrulle hela dagana! Har fått gjort ganska mycket idag. I morgon är de jobb igen och sen gym och så ser de väl ut ganska många dagar även denna veckan. De är inte mycket annat jag kan göra just nu, fast egentligen är de inte så heller.

Jag är ju igång med min tanke verksamhet vad de gäller renoveringen av mitt kök. Jag har börjat lägga undan pengar. Jag har redan en ganska bra hög som jag kanske kommer att använda till detta. Jag har en kalkyl klar om man säger så. Jag vet hur mycket jag behöver spara i månaden och jag har en känsla av när jag kan starta detta ganska stora projekt som de faktiskt är. Jag fattar att jag måste kämpa ett tag nu och de är där som jag har ett litet problem. Jag vet faktiskt inte om jag orkar kämpa de som krävs för att dra in dom pengar som ja behöver  för att fixa ett nytt kök. Jag kan fixa de om jag kämpar, men de blir precis som med mina resor. Jag får kämpa, spara och avstå från så mycket för att fixa detta. Om jag ändå orkar med detta och gör som jag tänker så kan jag nog börja dra igång de i början på nästa år. Så bra går de nu med att dra in "cash" och spara mycket de var ju inte längesen  jag gjorde de till 4 resor på ett och samma år. Men de finns väldigt mycket annat ...

Om jag kan spara mycket pengar så kan jag också "bränna"pengar, eller hur? De finns så mycket prylar jag känner att jag behöver och jag vill liksom bränna 10 000-15 000 lite här och där på prylar,party, weekendresor, kläder och mycket mer av de goda till mig själv och mina nära och kära. Men gör jag detta så fixar jag såklart inte ett nytt kök till redan i början på nästa år. Om jag "strular" några månader och bränner 5000,10 000 och 15 000 nu ett tag så kan jag kanske sen motivera mig till att fixa denna renovering av köket som jag sålänge ändå har velat göra. De är heller inte längre själva renoveringen som känns för stor greja. De är de kämpade och allt som jag måste avstå från att spendera pengar på för att fixa detta. Jag sparade mycket till mina resor och de krävs en hel del av mig för att göra om detta.

 Jag vet inte hur jag ska göra? Jag har en liten hög nu och än så länge är de kök som gäller, men att på så kort tid efter mitt resande börja kämpa igen de är verkligen inte lätt. Ett nytt kök kräver minst lika mycket pengar som mina 4 resor i år kostade. Att fixa detta bara så kort tid efter känns som lite för svårt på något sätt.  Jag får avstå från så mycket igen. Jag vet verkligen inte om jag orkar de just nu. Jag kanske kan sätta upp en målsättning att jag vill ha köket klart inom 2 år eller nått. Då kan jag ju unna mig annat, men samtidigt spara pengar till ett nytt kök. De är en av alla tankar som snurra runt i Danne huvudet. 


 





Marie
10 October, kl. 18:25 | Blogg;

Hej Danne! Jag tycker du gör rätt i att bränna lite pengar på livets goda :) och så tycker jag du ska tänka på att välja rött när du shoppar. kram kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE