2011 10 26

God morgon...

Jag var hur trött som helst när jag kom hem igår. Helt mörbultad i hela kroppen. Ändå var de ganska lugnt att köra, men jag tror jag blir helt slut för jag är ju lite sjuk och dålig nu. Lite förkyld och så. Inte bra, jag vill vara 100% kry ..

Idag ska jag iallafall ta mig ut på en liten lugn promenad. Jag vill  inte strunta i att röra på mig. Jag vill inte bara sitta inne och vänta på att jag ska iväg och jobba. (så tråkigt) De svåra är att jag har beslutsångest i så mycket. Göra eller inte göra? Klarar jag om jag gör något innan de är dags att fixa nytt kök ??? Typ så tänker jag hela tiden. Jag klarar ju att få ihop till nytt kök någon gång, men de finns ju mycket annat man grubblar på också. Nu tex är de nära att jag fixar hotell och en tågbiljett till stockholm. De kostar ju inte så mycket. Hade det bara varit de så hade de ju varit lugnt. Men jag vet sen tidigare att de går sjukt mycket "cash" när man väl är i stockholm. Om jag inte har den möjligheten att bränna "cash" där då blir de bara tråkigt att vara där och då vill jag inte åka.

Problemet är ju här att om jag åker då "skjuter" jag köket några månader till framåt i tiden, sen kommer man på en grej till och kanske en till. Tillslut så blir de som tidigare: Jag gör detta först sen tar jag tag i renoveringen! Tänker så varje gång och så blir de aldrig något med renoveingen. Jag har en ganska bra hög med "cash" nu, men till något nytt kök är jag inte ens nära.  Jag känner ändå att renoveringen av köket det är något jag snart vill komma igång med. I slutet på detta året kan jag nog börja planeringen på allvar och sen tar de 1-2 månader och så är man igång. Men det är de där andra man vill också. Kan jag ha lite tålamod så kan jag ju göra mycket efter köksrenoveringen. Men jag har ju inget tålamod. Då får man kämpa om man ska klara de ändå.  

Beslutsångest har jag däremot  i massor. På jobbet är de dags att välja nytt schema. De startar sen i början på december och jag har ingen aning om vad jag vill? De är ju heller inte säkert att jag får som jag vill precis, men de brukar bli bra när jag väl har bestämt mig ändå. Fast jag vet inte alls hur jag vill ha de?? Ska jag välja samma som nu? Det får jag nog men jag vet inte om jag vill ha de. Ska jag välja att köra längre dagar, men alltid få vara ledig minst 2 dagar i veckan, det schemat är jag ganska säker på att jag inte får, fast jag vet inte om jag vill ha de heller. De finns scheman där man aldrig jobbar kväll. Jag har ingen aning om jag kan få de eller inte, men vet heller inte om jag vill osv ... 
Jag tror de blir bra när allt väl är klart, men nu vet jag ingenting. De känns lättast att bara välja de jag redan har. Då kan jag vara ganska säker på att jag får de, men.... 

Livet är fullt av val. Nu ska jag välja att ta mig ut på en promenad. Får dra mössan över huvudet så jag inte blir mer förkyld än vad jag redan är.. 



  





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE