2011 10 17

God morgon...


Har precis gått upp och jag ska snart ta mig ut och gå bort til banken. Har ett ärende där och jag hoppas att de är just de ärendet jag har som får fixat så snabbt som möjligt. Jag vill inte att dom babblar med  mig om massa andra saker. Så är de ofta när jag går in på banken tycker jag. Man vill göra en sak och så går dom in och tittar på hur man har de med allt och så hittar dom något som dom tycker att man ska ändra. För går jag med på de så tjänar den banktjänstemannen pengar på de (provision). De är de de går ut på, de är jag säker på för hade dom som jobbar på banken haft dom bästa lösningarna på tex var man ska placera sina pengar så hade dom själva  inte suttit där och jobbat med de dom gör. Detta är bland de värsta jag vet. Jag går in för ett ärende, de är de jag vill göra och jag vill inte ens höra om något annat. Jag har sagt ifrån många gånger om de och jag kommer att göra de idag också om de blir nödvändigt. Dom får tycka att jag är dryg, de skiter jag i. Deras lösningar är sällan dom bästa Dom är de bästa för dom själva om jag går med på de. jag tror sällan de är dom bästa för mig personligen.  

Nu är de ju inte säkert att dom kommer att fråga om något annat, men jag har varit med om de lite för många gånger så jag är alltid beredd på att de ska hända. Jag kommer precis som jag alltid gör säga att jag inte är intresserad och fortsätter dom ändå så säger jag till på skarpen. Jag vill bara ha fixat de ärende som jag är där för att göra. 


Jag har också ett ärende i trollhättan idag. Jag ska fixa de direkt efter banken så blir de gjort. Hämta mat gör jag på hemvägen och sen blir de gymmet. 

Hörs när jag sitter här och gottar mig med maten.

  






Julia
10 October, kl. 10:49 | Blogg;

hej hur kommer du till trollhättan? det tar väl 15 minuter?

tar du bussen?

hur gick det på banken?

puss och kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE