Tar en minut och stannar upp lite.

Har stannat upp lite igen. Jag vill liksom stanna till och bara var för en stund. Jag är ju en person som tänker väldigt mycket. Jag tror jag funderar för mycket. Jag vet egentligen inte om de är bra eller dåligt? Men tankeverksamheten gör ju att man löser en hel del problem, ibland innan dom ens uppstår.  Men de finns säkert mycket möjligheter som jag missar pga att jag tänker för mycket innan jag gör något??

Nu är de ju ändå så att detta året är jag nöjd med. Vad jag än missar pga att jag funderar för mycket spelar liksom ingen roll. Jag är nöjd med året och jag mår faktiskt hur bra som helst just nu! Jag går mest runt och myser, jag har saker att se framemot och jag är väldigt glad över så mycket just nu. De beror säkert på fler saker.
 
Förutom att jag är nöjd med detta året som de har varit redan nu så är de ju också så att jag känner av väldigt lite "måste göra" De är mycket som jag vill göra, men jag MÅSTE inte och de gör naturligtvis livet så mycket enklare att leva. Jag har även få regler. Ju mer regler man har om hur folk måste vara eller är för att jag ska måbra ju mindre glad kommer jag säkert att vara. Dessutom tror jag att jag mår bra och känner mig glad för att jag helt enkelt gör allt jag kan för att just göra det (måbra och känna mig glad). Jag tror att jag har ganska bra koll på vad som får mig att må dåligt, då undviker jag det såklart. Jag gör inget som jag inte känner att jag inte vill göra. Man behöver aldrig vara rädd för att säga nej till saker som man inte vill göra.

Jag går bara runt och myser och har de bra. Jag gör de jag vill och jag har roligt och allt känns bara fantastikt !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE