Tankar denna söndag.

Hoppas allt är bra med er ..

Själv mår jag bra och jag vet verkligen att jag gör det. Jag hittar inte på de eller något. Jag mår bra känner mig glad och lycklig! Det är lite grått och trist ute, jag har inget direkt att göra och jag har inte träffat folk på hela helgen. Normalt sett så borde jag ju bli lite deprimerad eller nått. Men allt känns bra och jag mår toppen iallafall! De ska mycket till för att jag ska må dåligt nu.

Det är väl så enkelt att jag är så nöjd med detta året som de har varit så jag liksom lever på detta nu. 4 utlandsresor i år. De är jag så nöjd med. Jag har dessutom fått vara med i radio och jag får fortfarnde snälla och gulliga kommentarer på detta av alla möjliga människor. Dessutom är de inte så långt kvar tills jag "taggar" till Stockholm. De är bara ett kort besök. Åker upp på en förmiddag, tillbringar sen dagen och natten i Stockholm. Sen tar jag mig hem igen. De ska bli kul! Lite missnöjd är jag bara med hur jag bokade tåget. Tänkte inte till riktigt innan utan jag lät de bli som de blir. Men jag kommer att se till att ha kul när jag väl är i Stockholm och de är ju de viktigaste.

Hur går det nu med renoveringen av köket?

Jag har naturligtvis inte släppt tanken på detta. De finns i mina tankar och jag håller på för fullt för att jag ska hitta en lösning och jag tror att jag kan fixa detta till nästa år. De svåra är bara att motivera sig till att göra ett "megasparande" så kort tid efter att jag har varit ute och rest. Men jag vill väldigt mycket så jag tror jag fixar de, men jag måste få lite tid på mig. Den tiden ska jag verkligen ge mig själv. De är verkligen inte lätt att fixa en dröm och sen raskt bara fixa en till. Renoveringen av min lägenhet är faktiskt just de, en liten dröm, precis som med resorna. Hade de varit lätt att fixa alla drömmar så hade jag gjort detta för längesen. Jag har lite lösningar på hur jag kan göra (med köket), men just nu går de bara inte att fixa de och de har jag heller aldrig trott. 

 

Christian
11 November, kl. 22:43 | Blogg;

Hej, när kommer du? Kan man träffa dig?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE