Pingisen?


De finns dagar då jag funderar på hur de skulle vara att hålla på med pingisen igen. Förr var detta en viktig del i mitt liv. Nu är de inte de längre och jag kan inte påstå att jag saknar så mycket av de heller.

De har tagit ganska lång tid att släppa (flera år ) ... Jag provade ett tag att börja spela igen sen la jag av. Jag har följt pingisen och vad som händer. Vad de finns för toppspelare och allt de där. Jag har följt de, men utan att vara aktiv själv.

Nu känner jag ändå efter att de har gått några år sen jag verkligen slutade (jag räknar inte den korta period då jag började igen) att jag verkligen har släppt de. Jag bryr mig inte längre tex om ett stort mästerskap visas på tv eller vilka nya människor som är på väg att utvecklas till riktigt bra pingisspelare.
 
De finns såklart saker också som ligger kvar, men de känns ändå positivt för hade detta inte  funnits så tror jag att allt som har med pingis att göra hade kännts väldigt bittert och vemodigt.

1. De händer att gamla klubbkompisar frågar om vi inte kan gå ner i hallen och lira lite bara på skoj någon gång. Bara skoj, och bara liksom lira. De är såklart något som jag gärna kan tänka mig att göra någon gång.

2.
Om de ändå finns något jag saknar så är de kanske alla dessa träningsläger? De är hur "gött" som helst att bara fokusera på pingisen i tex en  vecka och inte bry sig om något annat. Här är ett klipp som jag har visat er förut så egentligen behöver jag väl inte lägga upp de igen. Men detta visar något som jag tror att jag för alltid kommer att sakna? (men inte må dåligt för att jag saknar det) Det är när jag kör den sk "mängdbollsträningen" med den bästa tränaren som jag någonsin har haft! Han har själv varit flera gånger om världsmästare i pingis,
Stellan Bengtsson.



Detta och mycket mer är såklart minnen för livet som jag bär med mig. Genom att se tillbaka på tex just detta så "förevigar" jag de, jag är medvetan om de. Men jag har haft så mycket kul med mycket i pingisen, men jag ser de inte som att jag saknar de längre. Jag går bara runt och är glad över att jag började med de en gång i tiden. Om jag nu skulle börja lira igen så är de bara för att ha "sköj" och inget annat. Skön känsla liksom, men de tog lite tid att hitta den:)



 






Herr CrAzY
11 November, kl. 23:14 | Blogg; http://crazypp.blogg.se/

Du var ju grym på pingis, jävlar vilken fart!

Lina
11 November, kl. 00:47 | Blogg;

Hej söt!

Jag skriver verkligen inte detta för att vara elak, så ta inte illa upp! Jag ville bara säga att du borde byta frisör. Den du har gör ett uselt jobb. Du har blonderat hår upptill och neutralt nere. Det funkar liksom inte. Hon/han slarvar. Jag tycker du ska testa en annan frisör, bara en gång för att se om det blir någon skillnad. Dessutom tycker jag du ska ha din naturliga hårfärg ett tag. Hoppas du tar till dig tipsen, menar bara väl!

Anders
11 November, kl. 14:10 | Blogg;

Imponerande spel! Vilket tempo!Tänk att spela med en världmästare... Vilken dröm du var med om.

Själv gillar jag rundpingis bäst.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE