Nu tänker jag igen.

Många drömmar har jag... En har jag i år förverkligat och ni vet naturligtvis vad de var. 3 utlandresor som blev 4 på ett och samma år + en tur till Stockholm (samma år). Jag förverkligade min dröm med "råge"..
Jag har naturligtvis fler saker som jag drömmer om och räknar jag in min korta Stockholms tripp tillsammans med mina utlandresor i år så har jag spenderat en bra bit över 100 000 kronor på dessa nöjen. Om jag klarar att få loss dom pengarna på mindre än ett år då borde jag kunna förverkliga fler drömmar i framtiden så länga jag får loss "cash"
Jag har skrivit om de många gånger tidigare. Jag vänder och vrider och tänker om och om igen. De enda som kommer att förändra något de är inte att jag tänker på de utan de är att jag fattar ett beslut om att nu gör jag de. De finns två saker framförallt som jag skulle vilja få gjort. Lösa bostadslånet är en liten dröm som jag vill fixa. En annan dröm är att renovera hela lägenheten. Detta med renovering är något som jag kämpar med just nu. Jag har en liten hög med pengar som jag kanske kommer att spendera på detta, men jag har ju också bostadslånet. De är inte mycket kvar, men just nu betalar jag bara 1000 kronor i månaden, totalt med amortering och ränta. Fortsätter jag med de i samma takt så får jag hålla på med de i många år till.
Men de skulle ju kunna gå att spara ihop beloppet som krävs och sen lösa de. Det är inte större än att jag kan fixa de inom 7-8 månader. De kan jag se att de är möjligt. Mitt problem är bara detta. Renovering och bostadslån? Jag drömmer om att fixa detta, men det är för tråkigt! Är de då något att sträva efter? Jag kan se framför mig att jag skulle kunna "tagga" iväg på en resa typ i slutet på Januari början på Februari nästa år. De känns betydligt mer motiverande än att spara pengar, ännu mer pengar och sen inte ha kul utan bara göra de för att de är bra att fixa de för framtiden typ... De behöver ju inte vara resor. Man kan ju spendera här hemma. Kan man få loss pengar som man sen sparar till någonting så kan man ju också bränna dom, utan att spara, logiskt sett. Än sålänge håller jag på så som jag en gång bestämde mig för att göra. Jag kämpar med att få ihop till ett nytt kök, men samtidigt unnar jag mig lite av de goda också. Men de känns som jag nu är närmare än någonsin att ännu en gång ge upp detta med renoveringen. De är liksom för tråkigt innan de blir färdigt. Fixar jag de så är de naturligtvis något som jag kommer att vara nöjd med. Men på något sätt så känns de inte viktigt längre. Jag börjar tvivla på om detta med renovering eller lösa bostadslånet fortfarnde är en dröm. Jag tvekar ju att kämpa  de som behövs, men jag har inte givit upp riktigt än, men hur ska jag motivera mig till att kämpa in detta? De vet jag inte, men jag vet att jag är nöjd och glad iallafall hur de än blir i framtiden.
Jag känner mig ju otroligt härlig just nu. Alla människor har drömmar. Vi är ett  Dreaming People. De är också jag, ingen tvekan om de iallafall.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE