Lägga sig tidigt?

Jag gick och la mig tidigt igår. Jag tänkte att de är nog bra eftersom jag nu ska upp tidigt. Mitt problem är ibland att jag lägger mig lite försent, sömnen däremot brukar inte ha några större bekymmer med.

Denna gången vet jag inte riktigt hur de har varit med någonting. Jag kröp i säng tidigt igår. De blev så att jag somna direkt, drömde en hemsk dröm och vaknade till. Då hade jag sovit i ca 3 timmmar .  Efter detta hade jag svårt att somna om. Jag vände och vred på mig, jag somnade väl tillslut och nu är jag vaken igen.

Jag vet inte vilket som är bäst att göra. Jag vill vara den där duktiga pojken som går ocxh lägger mig i tid och liksom sköter de där.  Men om jag somnar, vaknar till och har svårt att somna om igen så kanske de inte är någon idê att lägga sig tidigt.
 
Hur känner sig Danne nu då?
Just nu är de tidig morgon och jag känner ändå att jag har sovit, men de är något som är fel ändå. Förmodligen kommer jag att bli trött fram på eftermiddagen. De gäller då att jag inte går och lägger mig utan väntar till kvällen.

Ok ! De känns ganska bra nu, de var nog bra att jag somna tidigt igår kväll även om jag vakna till en stund..

Nu är de dags att tagga och jobba lite..


Frans
11 November, kl. 15:36 | Blogg;

Fin bild på dig danne! Är detta den kameran som gick sönder?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE