Kör hårt !

Hej !

Jag har kämpat på hela dagen med allt möjligt. Jag kört hårt !! Nu börjar jag bli färdig. Handla mat, städa, vika tvätt, betala räkningar, mm .. Alla desa ständggt återkommande jobb som man ibland måste ta tag i. Gör man inte det så blir de bara mer av de, en stor hög liksom. Tillslut rasar den väl och då är de inget jag vill ta tag i längre.

Lunch har jag hunnit med idag iallafall. De får man inte bara strunta i för då svälter man...Jag kände när jag var ute förut att de börjar bli kallare. De är inget som jag gillar, men man ska inte gnälla över det för de hjälper ju liksom inte. Vi går mot vintertider. De positiva just nu är att man slipper snön, men den kommer väl snart den med. Enda fördelen jag ser med detta är att det blir lite vinterbilder till min blogg. (om jag nu någon gång kan få tillbaka min kamera?)

Ok lite gnäll här, men jag avslutar då med att säga att jag mår bra och jag känner mig väldigt glad och lycklig !
Jag är så nöjd med detta året som de har varit för mig. Ekonomin (min privata) går bra utan att jag egentligen inte behöver göra så mycket mer än vad jag tidigare har gjort. Jag jobbar och kämpar på med allt och "cash" kommer in som jag sen kan sätta sprätt på. Mår bra, glad, lycklig, "cash" drar jag in och jag är nöjd redan nu med detta året vad som än händer med resten av de. Yes !! De känns gott att må j*vligt bra !!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE