Jag är så glad för att vissa bara finns

Hej !
Jag har fått i mig lite mat. De blev fisk och de bästa med de är att man blir så "gott" mätt av de. Man blir liksom inte proppmätt. Utan bara lagom mätt typ...
Jag har under någon timme ikväll varit lite med en kompis. Jag ska inte berätta vem och vad vi prata om. Sånt bloggar jag inte om, så är de bara. Men jag vill bara berätta att jag är så glad att jag har några snälla goa vänner som jag verkligen känner att jag kan berätta en hel del för.
De kan vara privat, de kan vara känsligt att prata med vem som helst om det. Men vad glad jag är att jag har några så snälla och goa människor omkring mig som jag ändå kan säga lite mer till och som inte bara är vem som helst. De vi prata om ikväll var inte någon större grej, men jag kände att de var skönt att få rensa de och jag är så glad över att allt känns så bra nu. De kändes som min kompis lyssnade och förstog vad jag mena och hur jag kände. Jag hoppas att jag är lika bra lyssnare själv om någon av mina vänner vill prata om något. Liten eller stor grej spelar ingen roll. Ikväll var de en liten grej, men för mig kändes den viktigt att få säga. Man ska verkligen vara glad för att man har vänner som man litar på ..

Susie
11 November, kl. 18:58 | Blogg; http://candykate.blogg.se/

Riktiga vänner växer inte på träd. man ska verkligen ta hand om sina vänner. Det är så skönt när man har funnit en vän som man verkligen kan öppna sig inför. Det är underbart!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE